De Essentie van

Het Leven van Prana

Prana is de energie die overal om ons heen is. Je kan het ook Bron Energie noemen. Deze energie kan opgenomen worden door onze cellen en onze cellen en lichaam voeden.

Het leven van prana gaat niet over nooit meer eten en drinken. Het leven van prana gaat over onafhankelijk zijn van eten en drinken. Dit betekent dat je kunt kiezen of, wat en hoeveel je wilt eten en drinken. De transformatie naar een leven van prana is zoveel meer dan alleen leven van prana. Als er meer prana stroomt door je lichaam verandert alles in en om je heen. De wereld om je heen zal gaan resoneren op je nieuwe staat van “ZIJN” en op de oude JIJ resonerende delen in je leven zullen van je af vloeien zonder dat je daar nog enige controle over hebt.

Door je cellen en DNA te veranderen, je emotionele bagage los te laten en los te komen van je conditionering, zal je hele basis van waar je leven tot nu toe op gebaseerd was, oplossen. Alles verandert vanaf dit nieuwe begin. Dit is waar Pranic Essence om gaat; het bij jezelf komen in de meest pure vorm en van daaruit leven.

De Pranic Essence Retreat

Pranic Essence gaat over jou. Jouw leven, jouw doel, jouw essentie. Alles verandert vanaf dit nieuwe begin. Met meer levensenergie, prana genaamd, in je leven, verandert je leven op zoveel niveaus. Dit is de ervaring van de meeste van onze eerdere deelnemers. Voorbeelden van deze veranderingen zijn; een andere baan, een hogere trilling, fijnere relaties, meer energie, meer drive, meer creatie, meer geluk, meer rust en een gezonder lichaam.

Boek:

Pranic Living – Leven vanuit je essentie

Welkom op mijn reis van Bodybuilder en alles eter naar het leven van Prana. Het leven heeft me uitgenodigd, op vele momenten, om van een heel aards leven van hard werken, geld verdienen, bodybuilden, ego, naar een leven te gaan dat van binnenuit komt en waarin verbinding, voelen en ervaren in het moment, veel belangrijker is geworden dan alle uiterlijke zaken die ik eerst omarmden. 

Het leven van prana heeft mij zo veel meer gebracht dan dat ik me ooit kon voorstellen. Ik dacht dat dit ging over stoppen met eten en drinken maar dat is slechts een puntje van de ijsberg die erop volgt.

Dit boek heb ik geschreven om je mee te nemen op een  reis van ervaringen. Het gaat hier namelijk niet om het met je mind kunnen begrijpen van dit prachtige transformatie proces dat kan leiden tot de onafhankelijkheid van eten en drinken, maar het herkennen van deze kennis in de wijsheid die in ons allemaal zit. 

Als het je lukt om dit boek te ervaren, kan en zal het je leven voor altijd veranderen. Eenmaal wakker geworden en herkend zal deze kennis vanzelf het pad voor jou openbaren. 

Het Pranic Activatie Weekend

 

Het pranic Activatie weekend gaat puur en alleen om de transformatie naar een leven van prana. Dit betekent dat al je cellen en DNA worden hersteld om zonder voedsel en water te kunnen leven. Door van prana te leven ondersteun je je fysieke heling van je lichaam, verhoog je je energie, ga je meer en dieper ervaren, word je zachter van binnen én naar buiten en houd je heel veel tijd over…..

samenwerken?

Samenwerken met Brahman Menor

We werken graag samen met anderen. Een samenwerking brengt een zalige synergie met zich mee waar we erg van genieten. Dit samenwerken kan op een tweetal manieren; 

  1. Door het faciliteren van een retreat of een weekend; of
  2. Door als affiliate met ons samen te werken.

Voel je dat je graag een samenwerking met ons wilt aangaan, lees dan verder:

Interview Brahman Menor & documentaire Pranic Living

Wil je meer weten over Pranic Living en Brahman Menor, bekijk dan eens dit interview en deze documentaire. 

Interview Jorn Luka van de Trueman Show

Documentaire door Outsiders

Brahman Menor - documentaire - Nooit Meer Eten - NPO3

WAT HET LEVEN VAN PRANA KAN DOEN VOOR DE MENSHEID EN DE AARDE

Los van alle persoonlijke voordelen die het leven van prana je kan brengen, kan het leven van prana nog zoveel meer doen…..

Wat zou er namelijk gebeuren als het merendeel van de mensheid nog maar minder dan 10% zou eten van wat ze nu eet? Wat zouden de gevolgen zijn voor de belasting van de aarde, het gebruik/misbruik van de dieren, kappen van de bossen, het teveel gebruiken van de grond voor gewassen, de electriciteit voor kassen, de uitstoot van alle gassen binnen de bio industrie en ga zo maar door…..?

Wanneer een bepaald percentage (critical mass) van de mensheid “het leven van prana” heeft ervaren, zal dat een omslag betekenen voor de gehele mensheid. 

Dit kan betekenen dat er vanaf dat moment iets verandert in het DNA en in de cellen van de mensheid en dan zit het leven van prana als een BEWUST weten in het bewustzijn van ieder nieuwe mens. 

Hierdoor weten we vanaf onze geboorte al dat we van niets of met minimaal kunnen overleven en we de aarde, dieren en andere mensen niet meer hoeven te ge/misbruiken. Het emotioneel gebonden eten is dan niet meer aanwezig in de nieuwe mens. Sommige kinderen hebben dit nu al van nature en willen bijvoorbeeld geen dieren meer eten of gewoon veel minder dan gemiddeld.

Als meerdere generaties op deze manier geboren worden, zal de conditionering op voeding dan ook verder afnemen en kunnen we vanuit deze vrijheid opgroeien.

Dit lukt alleen als dit wereldwijd ervaren is en we vanuit één bewustzijn gaan leven.

Dit kan een grote bijdrage leveren aan een mooie en grote omslag voor de mens en de aarde waarbij we een andere en nieuwe periode in mogen gaan waarin we anders omgaan met de mensen, dieren en de natuur. 

Wie is

Brahman Menor

Het leven van prana is leven zonder eten en drinken nodig te hebben. Brahman Menor leeft van prana en leeft een leven van eenvoud en minimalisme en hij houdt ervan om contact te maken met mensen. Hij waardeert openheid, verbinding en rust.

Hij heeft zelf ervaren hoe diep de pranic transformatie een persoon kan veranderen en hij heeft dit gezien bij alle mensen die de retraite tot nu toe hebben gedaan.

Zijn intentie en drive is om mensen te laten ervaren wat hij ervaart.

Met de retraites en evenementen, hoopt hij met zoveel mogelijk mensen in contact te komen en hen te ondersteunen in hun transformatie naar hun meest essentiële staat van zijn.

SCHRIJF JE IN OP DE NIEUWSBRIEF

Schrijf je in met je email adres. Je zal nieuws en updates over evenementen ontvangen.