Wil jij ook meehelpen aan het verspreiden van Pranic Living én daar zelf financieel ook voor beloond worden?

Word affiliate van Brahman Menor en krijg commissie voor elk persoon die via jou bij ons komt.

Word affiliate van Brahman Menor

Uiteindelijk willen we met Pranic Living zoveel mogelijk mensen bereiken….

Los van alle persoonlijke voordelen die Pranic Living je kan brengen, kan Pranic Living nog zoveel meer doen…..

Wat zou er namelijk gebeuren als het merendeel van de mensheid nog maar minder dan 10% zou eten van wat ze nu eet? Wat zouden de gevolgen zijn voor de belasting van de aarde, het gebruik/misbruik van de dieren, kappen van de bossen, het teveel gebruiken van de grond voor gewassen, de elektriciteit voor kassen, de uitstoot van alle gassen binnen de bio industrie en ga zo maar door…..?

Wanneer een bepaald percentage (critical mass) van de mensheid “Pranic Living” heeft ervaren, zal dat een omslag betekenen voor de gehele mensheid. 

Dit kan betekenen dat er vanaf dat moment iets verandert in het DNA en in de cellen van de mensheid en dan zit Pranic Living als een BEWUST weten in het bewustzijn van ieder nieuwe mens. 

Hierdoor weten we vanaf onze geboorte al dat we van niets of met minimaal kunnen overleven en we de aarde, dieren en andere mensen niet meer hoeven te ge/misbruiken. Het emotioneel gebonden eten is dan niet meer aanwezig in de nieuwe mens. Sommige kinderen hebben dit nu al van nature en willen bijvoorbeeld geen dieren meer eten of gewoon veel minder dan gemiddeld.

Als meerdere generaties op deze manier geboren worden, zal de conditionering op voeding dan ook verder afnemen en kunnen we vanuit deze vrijheid opgroeien.

Dit lukt alleen als dit wereldwijd ervaren is en we vanuit één bewustzijn gaan leven.

Dit kan een grote bijdrage leveren aan een mooie en grote omslag voor de mens en de aarde waarbij we een andere en nieuwe periode in mogen gaan waarin we anders omgaan met de mensen, dieren en de natuur. 

En daar kan jij ook aan meehelpen…en willen we uiteraard ook graag iets terugdoen voor jouw tijd en moeite. 

Wil jij hier aan bijdragen, stuur een mail naar info@brahmanmenor.com met jouw intentie om hier aan mee te werken en je plan van aanpak. 

Hoe werkt het? 

  • Stuur een mailtje naar info@brahmanmenor.com met een onderbouwing van jouw intentie en plan van aanpak. 
  • Na goedkeuring, krijg je een persoonlijke affiliate link. Wanneer iemand op jouw affiliate link klikt, wordt er een “cookie” op zijn/haar apparaat geplaatst waardoor ons systeem weet dat deze verkoop via jouw link gedaan is. 
  • Een “cookie” heeft een duur van 60 dagen en wanneer iemand binnen deze 60 dagen via jouw link een aankoop doet, wordt deze gekoppeld aan jouw account. 
  • Het is dus het meest handig om binnen een bepaalde periode zoveel mogelijk mensen te bereiken. Dit kan bijvoorbeeld gedaan worden door het organiseren van een (online) samenkomst waarin je mensen enthousiasmeert; een podcast hieraan wijdt, Brahman Menor uitnodigt voor een podcast, etc. 
  • Na één maand wordt er een uitbetaling gedaan aan jou. 

SCHRIJF JE IN OP DE NIEUWSBRIEF

Schrijf je in met je emailadres Je zal nieuws en updates over evenementen ontvangen.