ALGEMENE VOORWAARDEN

Brahman Menor is nooit verantwoordelijk of kan nooit verantwoordelijk gehouden worden voor persoonlijk letsel of andere nadelige gevolgen voor de deelnemer als gevolg van deelname aan onze retraite.
De deelnemer blijft te allen tijde zelf verantwoordelijk.

 1. Het is de verantwoordelijkheid van de deelnemer om vooraf advies te vragen over zijn/haar lichamelijke en geestelijke gezondheid aan de huisarts of een andere beroepsbeoefenaar.
 2. De deelnemer blijft te allen tijde verantwoordelijk voor zijn persoonlijke eigendommen zoals kleding, schoeisel, sieraden, mobiele telefoons, portemonnee etc.
 3. Brahman Menor heeft het recht de retraite te annuleren of de locatie (in hetzelfde land) te wijzigen indien daar zwaarwegende redenen voor zijn, waaronder ziekte van Brahman Menor of onvoorziene omstandigheden. Bij annulering door de organisatie heeft de deelnemer recht op volledige restitutie van het betaalde bedrag. De deelnemer heeft geen recht op enige andere vergoeding of schadevergoeding. Brahman Menor heeft het recht om zonder opgaaf van redenen personen uit te sluiten van deelname aan de retraite. Indien een eerste betaling is ontvangen, wordt het betaalde bedrag door ons teruggestort. De deelnemer heeft geen recht op enige andere vergoeding of schadevergoeding.
 4. Brahman Menor heeft het recht om zonder opgaaf van redenen personen uit te sluiten van deelname aan de retraite. Indien een eerste betaling is ontvangen, wordt het betaalde bedrag door ons teruggestort.
 5. Als u zich aanmeldt voor een evenement, gaat de deelnemer automatisch akkoord met het lezen en begrijpen van de algemene voorwaarden. Tevens verklaart de deelnemer hierbij dat alle vragen tijdens de inschrijving naar waarheid zijn ingevuld.
 6. Wij raden de deelnemer aan om een ​​reis- en annuleringsverzekering af te sluiten.
 7. De deelnemer verklaart in goede lichamelijke en geestelijke gezondheid te verkeren. De deelnemer dient Brahman Menor te informeren als er sprake is van ziektes of beperkingen. De deelnemer blijft hiervoor te allen tijde verantwoordelijk. Als er voor of tijdens de retraite iets verandert in de fysieke en/of mentale gezondheid van de deelnemer, moet dit direct gemeld worden aan het Brahman Menor team.
 8. De deelnemer zal alle aanwijzingen van de organisatie opvolgen als het gaat om uw persoonlijke gezondheid. Dit betreft het eerder of meer drinken van water of sappen tijdens de retraite om te voorkomen dat je afzwakt of teveel afvalt. Als je ons advies niet opvolgt, kun je het programma niet meer volgen en zul je de locatie moeten verlaten.
 9. Respecteer altijd de locatie en de bezittingen van anderen op de locatie van de retraite.
 10. Door deelname aan de retreat aanvaard ik alle risico’s in verband met de deelname hieraan. Ik ga ermee akkoord om Brahman Menor, elk van hun bestuurders, docenten, coaches, stafleden en andere al dan niet ingehuurde betrokkenen en elk van hun bestuurders, docenten, coaches, stafleden en andere al dan niet ingehuurde betrokkenen vrij te stellen van elke aansprakelijkheid, oorzaak van actie, claims of eisen, nu en in de toekomst. 
 11. Ik stem er hierbij ook mee in geen van deze betrokkenen aansprakelijk te stellen voor enig letsel, schade of verlies in verband met mijn deelname. 
 12. Hierbij geef ik toestemming aan Brahman Menor om foto’s, video’s en opnamen (gezamenlijk de ‘Beelden’) van mijzelf, hetzij vastgelegd door een van de betrokken partijen of door mij verstrekt, te gebruiken in enig promotiemateriaal, inclusief maar niet beperkt tot social media websites en outlets, brochures, promotievideo’s en posters.
 13. Hierbij ontsla en vrijwaar ik de betrokken partijen van alle gevolgen die, direct of indirect voortvloeien uit het gebruik van mijn naam en/of de afbeeldingen. De Beelden mogen uitsluitend worden gebruikt door de betrokken partijen en mogen niet worden verkocht of in licentie gegeven

Betalings- en annuleringsvoorwaarden

 • De aanvrager dient bij deelbetalingen het volledige bedrag 2 maanden voor de retraite te hebben betaald. Zo ben je zeker van je plek in het programma.

Annuleringsbeleid

 • In geval van annulering wordt de deelnemer gevraagd om een ​​andere datum in te plannen, maar dit kost € 500,00 extra om de basis kosten van de niet gevulde plek te betalen.
 • Bij annulering zonder verplaatsing door de deelnemer wordt geen restitutie verleend vanwege ons advies van een annuleringsverzekering.
 • Bij foutieve en/of te late betaling heeft Brahman Menor het recht uw deelname zonder restitutie te annuleren.

Copyright

 • Alle rechten voorbehouden op elke oefening, email, ebook, website tekst, video, social media post en elke vorm van communicatie hier niet genoemd, danwel geschreven als mondelijk, gedaan door Brahman Menor in welke vorm en op welk platform dan ook.

 

 

Date: January 2020

SCHRIJF JE IN OP DE NIEUWSBRIEF

Schrijf je in met je emailadres Je zal nieuws en updates over evenementen ontvangen.