PRANIC Living: Boek

Brahman Menor

Leven vanuit je essentie

Een leven van prana met de Menor Methode

Een leven van prana met de Menor Methode

Meer informatie

Dit is het begin van jouw pranic leefstijl

Video afspelen

Stukje uit het boek

Pranic Living - Leven vanuit je essentie

Ze keek me in de ogen…

Ze keek me in de ogen en zei: je zegt het wel maar je voelt het niet.
Dan moet je je voorstellen dat ik daar als 135 kilo zware, net emotionele, bodybuilder op de bank zat en dit te horen kreeg. Ik had al jaren weinig emoties en gevoelens toegelaten op deze manier en herkende niets van wat er op dat moment aanwezig was. Toch voelde ik dat er iets in de energie aan het veranderen was. We babbelden verder en kwamen na Tien minuten weer op zo’n onderwerp, waarin ze dit opnieuw zei… ik voelde de energie en emotie sterker worden.
Achteraf kan ik zeggen dat dit nooit het meisje was die mij toesprak, maar ‘de bron’ via haar. Uiteindelijk zei ze: ik laat het je wel even zien… Ze liep naar een tv met een videorecorder en deed er een band in. Ze drukte op ……play……..
Op dat moment viel het hele ervaren weg en werd alles zwart en heb ik niets meer meegekregen van de opname. Ik voelde dat elk atoom in mijn lichaam uit elkaar viel en er bleef niets meer over. Het was een moment van …Whoesssss… en toen was er niets meer. Alles was stil; donker; geen fysieke ervaring in de vorm van liefde of verbinding en ook tijd was niet aanwezig. Zelfs geen ‘ik’. Alleen maar stilte…. Het was de meest bijzondere ervaring die ik ooit gehad had.
Enkele momenten later voelde ik het lichaam weer vormen en kwam ik terug in het lichaam. Vanaf dat moment was niets meer hetzelfde. Ik kon alleen nog maar huilen. Ik voelde dat ik geroepen was door GOD om iets voor hem te mogen gaan doen. Heel mijn gevoel was veranderd en ik werd diep naar binnen getrokken. Mijn hart deed pijn maar stond wagenwijd open. Het moment dat ik mijn ogen weer opendeed was iedereen in de kamer stil gevallen en zat naar me kijken. Iedereen voelde de verandering en kwam me een knuffel geven. Iets wat ik tot toen niet vaak deed behalve met mijn partner.

Maak kennis met Pranic Living

Is dit wel echt iets voor jou?

Ja, als je één (of alle) onderstaande punten wilt realiseren:

Anderen over het boek

“Toen ik dat van gezondheid blakende lijf van Brahman zag en vervolgens meegezogen werd in zijn boek hoe dit ook te krijgen, werd ik een fan van het eerste uur!”

Geert Kimpen
auteur van o.m. De kabbalist.

Ontvang tijdelijk bij het boek een kortingscode voor een Kennismakingsdag

KORTING

“Dit boek gaat niet over stoppen met eten en drinken maar over bevrijding. Pranic living zal zorgen voor een shift in de voedings- en gezondheidsproblematiek. Menor opent je ogen over het leven van vrije energie. Ik ben prana. Net als jij.”

Christine Pannebakker
schrijfster van o.a. De maagd is terug en Trauma, je bent gek als je het niet hebt  

Maak kennis met Pranic Living

BRAHMAN MENOR

Pranic Living Boek:

€24,95

Bedankt voor jouw interesse in mijn nieuwste Pranic Living boek.

Elk boek wordt met aandacht en liefde door ons team één keer per week (woensdag) op de post gedaan. Het kan daarom even duren voordat je het binnen hebt. 

Pranic Living eBook

€15,-

Vraag & antwoord

Omdat er hoofdzakelijk twee type retreats  zijn en een online variant, hebben we per type retreat een veelgestelde vragen sectie voor je toegevoegd. Vind antwoord op alle vragen via onderstaande knoppen.

Pranic Activatie Weekend

Pranic Essence Retreat

Pranic Essence Online

Brahman Menor recensies en ervaringen

Agenda

Interesse in een van onze evenementen of retaites? Samen maken we onze wereld gezonder en mooier.
We zien jou er graag bij!

Leven van Prana online communities

Een meerwaarde en aanrader is om je aan te sluiten bij de communities van gelijkgestemden. Inmiddels zijn er al duizenden mensen aanwezig en
ook jij bent van harte welkom!