Pranic living , leven van vrije energie

Brahman Menor was bodybuilder en had het allemaal voor elkaar.

Een opgepompt lichaam, een mooi huis, goed huwelijk en een succesvol bedrijf.

Zijn leven leek perfect tot op een totaal onverwacht moment zijn lichaam uit elkaar viel in atomen.

Er was niets meer. Behalve een absoluut niets.

PRANIC LIVING
Leven vanuit je essenstie

Er begon een nieuw leven. Dat nog meer veranderde toen hij hoorde over een vrouw die al zestien jaar niet at en dronk. Zijn lichaam reageerde er sterk op en er volgde een download:

“Prana is de voeding die het lichaam tot in absolute perfectie voedt”

‘Eerst dacht ik nog dat het ging over “stoppen met eten en drinken” maar het bleek te gaan over het bevrijden van het lichaam van ons verleden. Pranic living is leven van vrije energie. Waardoor je lichaam niets anders meer nodig heeft.’

In de Menor Methode deelt Menor over de weg naar pranic living, over leven zonder eten en drinken, hoe je staat van ‘zijn’ verandert, worden al jouw vragen beantwoord (van: waarom hebben we dan darmen tot sterf je niet als je niet meer eet of drinkt), ontdek je waar je tegenaan kunt lopen en zul je voelen dat prana iedereen kan voeden. Ook jou.

 

 

***** Het boek komt uit in maart 2024. Je kan het boek alvast bestellen en deze wordt na uitgifte per post naar je toe gezonden. Na betaling krijg je je kortingscode voor de Pranic Dag****

Het boek komt uit in Maart 2024, maar als je vóor die tijd meer wilt ervaren over een leven van Prana, dan nodigen we je graag met korting uit naar een Pranic Dag.

Als dank voor het aanschaffen van het boek, geven we je namelijk korting op de Pranic Dag en is deze voor jou van € 99 voor € 70.
Over deze dag kan je hier meer lezen. Na aanschaf van het boek, krijg je een kortingscode die je kan gebruiken bij het aanmelden voor de Pranic Dag. 

Zodra het boek uitkomt in maart 2024, wordt het je per post toegezonden. 

WAT KRIJG JE MET HET BOEK

***** Het boek komt uit in maart 2024. Je kan het boek alvast bestellen en deze wordt na uitgifte per post naar je toe gezonden. Na betaling krijg je je kortingscode voor de Pranic Dag****

Naast het persoonlijke verhaal van Menor en hoe hij tot het ontvangen van de pranic transformatie is gekomen, wat deze precies inhoudt en wat het voor jou kan betekenen, geven we je ook ervaringen van anderen mee. 

In het boek staan voorbeelden van anderen die de pranic transformatie gedaan hebben. Je zal lezen over hun reden om dit te doen. Sommige kampten al jaren met (ernstige) ziektes, varierend van darmen die continue van slag zijn tot ziekhuisbezoeken, labels krijgen en slecht nieuws gesprekken. Anderen kampten weer met zichzelf. Denk hierbij aan niet een lekkere flow in het leven ervaren, depressies, slechte relaties of werk wat maar niet loopt. 

Daarnaast zitten er ook QR codes door het boek heen die je naar video’s brengen van interviews, Menor die verteld over het betreffende onderwerp of Meditaties die je een onderwerp laten ervaren. Deze video’s geven je nog meer inzichten en nog belangrijker, kunnen je nog meer laten voelen wat het boek je wil vertellen. 

En, als je nog meer de ervaring in wilt van een leven op Prana, kan je meedoen met een Pranic Dag met korting. Op deze dag komen mensen die de pranic transformatie al gedaan hebben die je kan ontmoeten, mensen die interesse hebben en uiteraard geeft Brahman Menor een aantal sessies en nog veel meer. 

Als dank voor het aanschaffen van het boek, geven we je namelijk korting op de Pranic Dag en is deze voor jou van € 99 voor € 70. Over deze dag kan je hier meer lezen. Na aanschaf van het boek, krijg je een kortingscode die je kan gebruiken bij het aanmelden voor de Pranic Dag.  

Dit unieke boek, met alle ervaringen, zal je leven voor altijd veranderen!

STUKJE UIT HET BOEK

Ze keek me in de ogen en zei: je zegt het wel maar je voelt het niet.

Dan moet je je voorstellen dat ik daar als 135 kilo zware, net emotionele, bodybuilder op de bank zat en dit te horen kreeg. 

Ik had al jaren weinig emoties en gevoelens toegelaten op deze manier en herkende niets van wat er op dat moment aanwezig was. Toch voelde ik dat er iets in de energie aan het veranderen was. We babbelde verder en kwamen na Tien minuten  weer op zo’n onderwerp waarin ze dit weer zei en voelde ik de energie of emotie nog sterker. 

Achteraf kan ik nu wel zeggen dat dit nooit het meisje was die sprak maar de bron via haar.

Uiteindelijk zei ze: ik laat het je wel even zien. Ze liep naar een tv met een videorecorder en deed er een band in en drukte op …… play……..

Op dat moment viel het hele ervaren weg en werd alles zwart en heb ik niets meer meegekregen van de opnamen. 

Ik voelde dat mijn lichaam in atomen uit elkaar viel en er bleef niets meer over. 

Het was een moment van…. Whoesssss……. en toen was er niets meer……. alles was stil…. donker….. geen fysieke ervaring in de vorm van liefde of verbinding…..tijd was niet aanwezig…. geen ik… alleen maar stilte….

Het was de meest bijzondere ervaring die ik ooit gehad had.

Enkele momenten later voelde ik het lichaam weer vormen en kwam ik terug in het lichaam. Vanaf dat moment was niets meer hetzelfde. Ik kon alleen nog maar huilen. Ik voelde dat ik geroepen was door GOD om iets voor hem te mogen gaan doen. Heel mijn gevoel was veranderd en ik werd diep naar binnen getrokken. Mijn hart deed pijn maar stond wagenwijd open.

Het moment dat ik mijn ogen weer opendeed was iedereen in de kamer stil gevallen en zat naar me kijken. Iedereen voelde de verandering en kwam me een knuffel geven. Iets wat tot toen niet vaak deed behalve met mijn partner.

SCHRIJF JE IN OP DE NIEUWSBRIEF

Schrijf je in met je email adres. Je ontvangt nieuws en updates over evenementen.