De Nieuwe Wereld

De nieuwe wereld is dichterbij dan ooit. Hoe ga je mee in de snelle veranderingen van de wereld waarin we nu leven om in de nieuwe wereld te leven die elke dag dichterbij komt?

Onderwerpen

Mensen, tribes, maatschappij, voedingsindustrie, natuur, ecologie, lichamelijke gezondheid, financiën, opvoeding, geestelijke gezondheid, stress verlagen, samenleving, kapitalisme, wereldproblemen, zelfontwikkeling, bewustwording, community, cijfers & statistieken, verbinding, essentie, vrijheid, consumeren, voeding, vasten, footprint verlagen, zelfvoorzienendheid, retraites.

De nieuwe wereld start bij jou

Als organisatie helpen wij jaarlijks duizenden mensen zoals jij. Mensen die geïnteresseerd zijn in gerelateerde onderwerpen en verdieping in het leven willen; dichter bij de bron. De bron of essentie die bij ons allemaal aanwezig is. Thema’s als bewustwording, gedrag, voeding, kernwaarden en trauma komen aan de orde en kennis van deze onderwerpen is nodig om in verbinding met de bron te komen. Onze missie is om mensen in contact te brengen, zowel met met hun essentie als met elkaar.

“Als we die kans (samen) groots durven aan te pakken, kunnen we gezamenlijk een mooiere en gezondere nieuwe wereld creëren. Hier zetten wij ons met BrahmanMenor.com en de community voor in!” – Brahman Menor

‘Creëer jouw eigen nieuwe wereld’ topics

Een vrijer & onafhankelijker leven
Off the grid leven terug naar de natuur
Kapitalisme & samenleving
Terug naar je essentie
Overbevolking & uitputting van de aarde
Voeding & maatschappij
Ontmoet gelijkgestemden in onze tribe
Word onderdeel van de nieuwe wereld!

Wat we hierin voor elkaar kunnen betekenen

Het begrip ‘nieuwe wereld’ klinkt wellicht utopisch en voor sommige onhaalbaar. Toch zetten we ons als organisatie al jaren in om onszelf en ons groeiende netwerk van geïnteresseerden en gelijkgestemden:

  • bewuster te maken;
  • te (helpen) helen van belemmerende overtuigingen, conditioneringen, trauma en gezondheidsklachten;
  • en persoonlijk te ontwikkelen naar een vollediger, intelligenter en gezonder mens.

Inmiddels hebben we ca. 5000 mensen helpen transformeren naar een voeding onafhankelijk leven.

Een nieuwe wereld realiseren begint bij onze binnenwereld

BOEK BEKIJKEN

EBOOK BEKIJKEN

Cijfers over voeding in onze huidige wereld

  • In Nederland wordt ca. 25% van het geproduceerde voedsel weggegooid.
  • Nederlanders gooien per persoon jaarlijks ca. 105kg aan voedsel weg. Dat is samen meer dan 1,5 miljard kilo aan voeding per jaar!
  • Ca. 25% van de Nederlanders ervaart klachten door voeding.
  • 70% van de voeding uit supermarkten bestaat uit sterk bewerkte voedingsmiddelen.
  • Een lagere voeding consumptie leidt tot minder lichamelijke ontstekingen en een gezondere wereld en leefomgeving.
De nieuwe wereld

Vrijheid
Hoe je vrijer wordt van wat jou is aangeleerd

Voel jij dat het anders kan en moet? Dat je een vrijer leven wenst waarin vrijheid en gezondheid voorop staat? Dat je meer tijd met dierbaren kunt besteden, de wereld en de natuur (her)ontdekt en een minder opgejaagd leven leidt? Duizenden anderen zoals jij ervaren en wensen hetzelfde, maar hebben grote moeite om hier praktisch iets aan te veranderen. Hoe word je een vrijer mens?

Als organisatie hebben wij er onze missie van gemaakt om mensen zoals jij te helpen aan een vrijer en gelukkiger leven.

In dit artikel verdiepen we ons in: 
maatschappelijke vrijheid, samenleving, cultuur, overtuigingen, conditionering, trauma, persoonlijke ontwikkeling, perceptie, community, prana, voeding, voor een vrijer en gelukkiger leven.

vrijheid mens en maatschappij

Off the Grid Loskomen van de maatschappij

Wil jij oud worden in de huidige huisje, boompje, beestje samenleving of zou je liever je hart volgen en dichterbij je essentie leven – de natuur?

Het lijkt misschien onmogelijk om los te komen van ons gouden kooitje om een vrijer, efficiënter en essentiëler leven te leiden. Toch kun je vandaag de dag comfortabel leven met minder beton en meer natuur om je heen.

Wil je meer weten over de mogelijkheden om weer te verbinden in de natuur en minder afhankelijkheid te worden van de maatschappij? We leren jou hoe je onafhankelijker wordt van de maatschappij

In dit artikel verdiepen we in:

cultuur, voeding, kapitalisme, vrijheid, afhankelijkheid, financien, ratrace, ecologische voetafdruk en persoonlijke verdieping en welzijn, voor een bewuster, gezonder en onafhankelijker leven.

Off the grid

Bewustwording
Overconsumeren, verslaving & Footprint verlagen

Indien iedereen ter wereld zou leven als de Nederlanders, dan zouden we 3.6 wereldbollen nodig hebben om ons van levensbehoefte te voorzien. Waarom? Omdat we ongegeneerd over-consumeren, we verslaafd zijn aan eten en de overgrote meerderheid het te moeilijk vindt om hier verandering in te brengen.

Wij helpen jou bij deze verandering, die al diep in jezelf aanwezig is, maar diep verborgen ligt.

In dit artikel verdiepen we in:
cultuur, verslaving, kapitalisme, afhankelijkheid, emotionele (on)gezondheid, ecologische voetafdruk en persoonlijke verdieping, voor een bewuster en gezonder leven.

Footprint verlagen
Vraag & antwoord

Omdat er hoofdzakelijk twee type retreats  zijn en een online variant, hebben we per type retreat een veelgestelde vragen sectie voor je toegevoegd. Vind antwoord op alle vragen via onderstaande knoppen.

Pranic Activatie Weekend

Pranic Essence Retreat

Pranic Essence Online

Brahman Menor recensies en ervaringen

Agenda

Interesse in een van onze evenementen of retaites? Samen maken we onze wereld gezonder en mooier.
We zien jou er graag bij!

Leven van Prana online communities

Een meerwaarde en aanrader is om je aan te sluiten bij de communities van gelijkgestemden. Inmiddels zijn er al duizenden mensen aanwezig en
ook jij bent van harte welkom!

Brahman Menor's nieuwste boek
NIEUW!