free e-book

The Essence Experience

Prana. De Bron. Essence. Je hebt erover gehoord. Je hebt erover gelezen. maar heb je het ook ervaren?

Prana is de universele levensenergie die in, door, met en om jou stroomt. Wanneer je leert contact te leggen met deze energie, begrijp en ervaar je dat alles wat je nodig hebt om te overleven Prana is.

Brahman Menor is dé specialist van Nederland en leeft volledig van Prana. Zover dat zijn lijf zelfs niet langer vraagt om voedsel en vloeistoffen om te overleven. En hij heeft honderden anderen begeleid naar deze emotionele, mentale en fysieke vorm van vrijheid.

Speciaal voor jou heeft Brahman Menor een e-book geschreven. Hiermee zet je jouw eerste stappen om te ervaren wat Prana nu eigenlijk brengt. Om ervan te leven heb je begeleiding nodig, maar het boek bevat een paar mooie oefeningen om alvast wat te ervaren. Benieuwd? Laat hieronder je gegevens achter en we sturen het je op.

Met het aanvragen van het ebook ga je er mee akkoord dat we je inschrijven op de mailinglijst. We beloven je niet te gaan spammen en je kan je uitschrijven wanneer jij wilt. Zie je het e-book niet verschijnen in je mail, en heb je een G-mail adres gebruikt? Bekijk dan ook even de promoties/promotions tab. Vaak is het e-book daar terug te vinden. 

Dit krijg je in het e-book

Het e-book bevat vijf oefeningen die je in dieper contact brengen met de Bron (Prana). Hiermee ervaar en begrijp je beter wat Prana is. Let wel op: wil je dit écht in je leven integreren, heb je begeleiding nodig. Dit e-book is niet afdoende om te leven van Prana. Het bevat dus ook géén dieet en je dient gewoon te blijven eten en drinken.

N

Dag 1: meditatie

Je krijgt een begeleide meditatie om terug te keren naar de bron. De leegte die je voelt in je leven -en die veroorzaakt dat je jezelf vult met van-alles-en-nog-wat- wordt gevuld met de ervaring dat je altijd verbonden bent.

N

Dag 2: Chakra-ademoefening

Tijdens deze oefening open je via jouw chakra’s je lichaam meer en meer. De energie in je lijf stroomt merkbaar krachtiger en je bent meer aanwezig.

N

Dag 3: Informatie over het leven van Prana

Dit helpt je om mentaal beter te begrijpen wat Prana is: alle energie in, om en met jou. Alles wat jij (en je lijf) nodig hebt om te voeden. Tijdens deze dag leer je dit beter te begrijpen.

N

Dag 4: Hartopener

Je hartenergie stroomt altijd, maar soms is het moeilijk om dit te voelen. Op de vierde dag ervaar je een hartopener. Dit zorgt voor voelbare energie en een diepere verbinding met jezelf (en met Prana).

N

Dag 5: Integratie en visualisatie

Alles wat je de afgelopen dagen hebt geleerd, komt samen. Je legt verbindingen en structuur, zodat je jouw ervaringen kunt omzetten van losse flarden, tot fundamenten. Daardoor integreer je makkelijker.

Na de integratie ervaar je duidelijk wat Prana, energie, nu eigenlijk is. Voel je dat je er klaar voor bent om te leren leven van Prana? Dan heb je begeleiding nodig: stop niet zomaar met eten! Alleen het lezen van dit e-boek is niet genoeg.

Als jij je boek hebt gedownload, kom je terecht op een pagina met daarop een zeer toegankelijke training. Deze dient ter kennismaking met Pranic Living. Als je er na het lezen van het e-book van overtuigd bent dat je dit wilt, is dit een goede eerste stap. Laat hieronder je gegevens achter en we sturen het ebook naar je toe. 

Met het aanvragen van het ebook ga je er mee akkoord dat we je inschrijven op de mailinglijst. We beloven je niet te gaan spammen en je kan je uitschrijven wanneer jij wilt. Zie je het e-book niet verschijnen in je mail, en heb je een G-mail adres gebruikt? Bekijk dan ook even de promoties/promotions tab. Vaak is het e-book daar terug te vinden. 

Hoe is het om te leven van de Bron?

THE PRANIC ESSENCE EXPERIENCE (ONLINE)

Stel je eens voor: welke kracht zou jij ervaren als je wist dat je niet langer afhankelijk bent van eten en drinken om te leven? Dat je alles wat je nodig hebt in, door en om jezelf vindt?

Je bent gewend om te leven van externe factoren -bijvoorbeeld eten en drinken- maar wat nou als de Prana in en om jou genoeg is om fit, vitaal en gezond te leven?

Pranic living levert je een gezonder lichaam op, want je voert het niet meer met externe middelen die je lichaam belasten. Maar je ervaart daardoor ook een sterkere geest. Minder prikkels. Minder stress. Minder drama. De kracht voor overgave en acceptatie.

Je hebt goede begeleiding nodig als jij wilt leren leven van Prana –  maar je kunt het al wél zelf ervaren? Hoe? Met deze onlinetraining (die je ontvangt in de vorm van een e-book in je mail) en dient ter kennismaking. Ga het nu zelf ervaren voor slechts 29,95!

Onlinetraining

Je ontvangt tijdens deze onlinetraining wél een dieet. Het doel is niet om af te vallen: het doel is om je lijf én geest in ultieme staat van kracht en zelfredzaamheid te brengen. Wat ga je ervaren?

N

Je gaat detoxen: stopt tijdelijk met koffie, alcohol, vlees en vis.

N

Je leeft een periode op enkel fruit en fruitsappen (meer info en het waarom ontvang je tijdens de training).

N

Je gaat ervaren wat het is om te watervasten.

N

Gedurende de hele training blijf je vrij van vlees- en visproducten.

N

Ergens tijdens de training ervaar je minimaal één dag droog: geen sappen, geen eten en zelfs geen water. Je treedt in ultiem contact met je lichaam.

N

Je ontvangt meer en meer informatie en handvatten met betrekking tot pranic living. Dit helpt je te begrijpen en te voelen.

N

Je ontvangt sterke meditaties die je ondersteunen tijdens het proces.

N

Je voelt je lichaam en geest openen, sterker en schoner worden.

De kracht van Prana

Prana, de Bron, Universele energie… Het kent vele namen, maar is voor iedereen gelijk. Prana is wat jouw cellen -en alles- doet leven. Je bent alleen geconditioneerd om te geloven dat je externe middelen nodig hebt. Maar is dit wel waar?

Stel je voor dat je het kunt omdraaien? Je levensenergie haal je niet meer van buiten naar binnen, maar je ervaart het van binnenuit?

Het klinkt ongelooflijk, maar het is waar. Honderden gingen je voor, onder begeleiding van de bezielde Brahman Menor. Als jij van binnenuit je lichaam voedt, ervaart je lijf geen externe stressprikkels vanuit welke middelen dan ook.

Je lijf heelt. Gewrichten worden sterker. Allergieën verdwijnen. Intoleranties smelten als sneeuw voor de zon. Je verbruikt geen energie meer om voedsel te verteren en barst van de energie: slechts een paar uur slaap per week is genoeg.

Belangrijker nog: je geest ervaart minder stress en opent zich. Je komt dichter bij jezelf… Dichter bij de Bron. Maakt je niet meer druk om dingen waar je geen vat op hebt. Neemt afscheid van drama.

Geloof ons niet op ons woord. Ervaar tijdens de training zelf hoe het is om Pranic Living toe te passen. Klik nu op de knop.

SCHRIJF JE IN OP DE NIEUWSBRIEF

Schrijf je in met je emailadres Je zal nieuws en updates over evenementen ontvangen.