PRANIC Essence Experience
ONLINE PROGRAMMA

Brahman Menor

Ervaar een leven van prana, met dit online programma

Stel je eens voor:
Hoe vrij zou jij zijn als je niet langer afhankelijk bent van eten en drinken om te leven en je fit en gezond te voelen?
Dat je alles wat je nodig hebt in jezelf en om jezelf vindt?

Het zou je ongelooflijk veel vrijheid en onafhankelijkheid geven.

Dit programma is voor mensen die een nieuw pad willen bewandelen. Het pad naar de essentie. En die willen ervaren wat een leven van prana voor hen kan inhouden.
Er is een kracht in jou verloren geraakt… die je met de Pranic Essence Experience kunt heractiveren.

Ervaar het leven van prana met het Pranic Essence Experience online programma

Meer informatie

Menor vertelt over dit programma

Video afspelen

Over het programma

Pranic Living - Leven vanuit je essentie

Je bent altijd al gewend geweest om te leven van externe factoren – bijvoorbeeld eten en drinken – maar wat nou als Prana in en om jou heen, genoeg is om fit, vitaal en gezond te leven?

Dat klinkt voor jou wellicht nog als een utopie, maar een ervaring hiermee staat voor jou klaar middels de Pranic Essence Experience.
En nee… dit is geen vreemd experiment of toxische gedachtengang waarin Menor jou als guru vertelt hoe het allemaal moet…

Dit is een toegankelijk online programma voor mensen die vrijer willen leven dan ze gewend zijn. Wanneer je andere keuzes maakt, zul je een andere ervaring beleven.

We hebben inmiddels 5000 mensen mogen helpen op het pad van Pranic Living.
Zij zijn het bewijs dat dit wél mogelijk is voor iedereen die vrijheid, gezondheid en onafhankelijkheid wenst.

Pranic living levert je een gezonder lichaam op, want je voert het niet meer met externe middelen die je lichaam belasten. Maar je ervaart daardoor ook een sterkere geest.

Minder prikkels. Minder stress. Minder drama.

De kracht voor overgave en acceptatie.

Je hebt goede begeleiding nodig als jij wilt leren leven van Prana, maar je kunt het al hiervan een stukje “proeven” door deze voorbereidende online training te volgen.

Je maakt kennis met een leven van Prana in de vorm van een eenvoudig op te volgen Pranic Ervarings Programma (let op: met dit programma kan je niet van prana gaan leven)

Maak kennis met Pranic Living

Onderdelen in dit online programma

Training is ook geschikt voor mensen met diabetes type 1 of 2, met specifiek advies daarover binnen het programma.

Ervaringen van anderen

“Het e-book is makkelijk en prettig leesbaar geschreven, vertelt het eerlijke en complete verhaal, beantwoordt de belangrijkste vragen en motiveert om er met gemak aan te beginnen. Al bij de eerste keren dat ik de meditaties deed, voelde ik wat met prana bedoeld wordt: Een zachte, heerlijke en bevrijdende ervaring. En dat is dan nog maar het begin. Ik kijk uit naar wat de dieet dagen en erna de retreat me gaat brengen.”

Fabian Emmen

“Graag wil ik onze ervaringen over de Pranic Essence Experience hier delen. Wij hebben deze aangeschaft ter voorbereiding van de retraite die ik in feb. 2024 ga doen. Mijn man zal in april het weekend mee ervaren. 
Het is echt een aanrader, na het sappen en watervasten voelden we beiden dat dit ons pad is om verder te ontwikkelen als ziel. Nog steeds doen we elke dag de pranic meditatie en pranic cell cleanse. We voelen hierdoor hoe onze cellen aan het opschonen zijn. 
Het is wonderbaarlijke hoe je door deze pranic oefeningen dagelijks te doen zowel trauma, beperkingen en conditioneringen aanpakt. Mijn bloeddruk was altijd veel te hoog. Na een maand Pranic oefeningen heeft mijn bloeddruk eindelijk een normale waarde. Voor mijn man was het in het begin mentaal heel zwaar maar nu vindt hij rust in deze Pranic oefeningen. 
Deze Pranic Essence Experience is zeker de moeite waard voor iedereen die meer vrijheid in zichzelf en het leven wil ervaren.”
Magic Nature Lodge 
Marieke van der Wielen

“De visualisatie van de Pranic Essence Experience raakte mij diep. In elke cel voelde ik: ik kan leven van prana. Een diep weten en een herinnering. Het watervasten gaf me de ervaring hoe het is om niet te eten en dat voelde zo fijn. Zoveel rust in mijn lichaam en een enorme helderheid. Ik wist zeker na het lezen van dit ebook dat ik een volgende stap wilde maken in het het leven van prana. Dit smaakte naar meer en een half jaar later heb ik mij ingeschreven voor het activatie weekend. Mijn gevoel is leidend geweest en heeft het gewonnen van mijn twijfelende mind. Daar ben ik zo blij mee! Ik ben vol in proces en ben ontzettend dankbaar dat dit op mijn pad is gekomen.”

Marieke van der Wielen
www.mariekevanderwielen.nl

“Het Pranice Essence Experience e-book geeft een goeie verdieping om bewuster te leven van prana, hoe je hiermee aan de slag kan gaan zowel op fysiek, mentaal als emotioneel vlak. Zowel het dieet, de meditatie en de ademoefeningen hebben hun directe uitwerkingen om dichter bij jezelf te komen.

Kortom een aanrader voor hen die zich willen verdiepen in leven op prana en vooral een goede voorbereiding voor het pranic weekend/retreat.”

Lieven van der Tas

Prana begrippen & uitleg

Maak kennis met Pranic Living

BRAHMAN MENOR

Online Pranic Essence Experience

€29,95

Bedankt voor jouw interesse in de Pranic Essence Experience. 

Vraag & antwoord

Omdat er hoofdzakelijk twee type retreats  zijn en een online variant, hebben we per type retreat een veelgestelde vragen sectie voor je toegevoegd. Vind antwoord op alle vragen via onderstaande knoppen.

Pranic Activatie Weekend

Pranic Essence Retreat

Pranic Online

Brahman Menor recensies en ervaringen

Agenda

Interesse in een van onze evenementen of retaites? Samen maken we onze wereld gezonder en mooier.
We zien jou er graag bij!

Leven van Prana online communities

Een meerwaarde en aanrader is om je aan te sluiten bij de communities van gelijkgestemden. Inmiddels zijn er al duizenden mensen aanwezig en
ook jij bent van harte welkom!

Brahman Menor's nieuwste boek. NU met gratis 5-daagse Inner Essence direct in je mail.
NIEUW!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.