Hoe is het om te leven van de Bron?

THE PRANIC ESSENCE EXPERIENCE (ONLINE)

Stel je eens voor: welke kracht zou jij ervaren als je wist dat je niet langer afhankelijk bent van eten en drinken om te leven? Dat je alles wat je nodig hebt in, door en om jezelf vindt?

Je bent gewend om te leven van externe factoren -bijvoorbeeld eten en drinken- maar wat nou als de Prana in en om jou genoeg is om fit, vitaal en gezond te leven?

Pranic living levert je een gezonder lichaam op, want je voert het niet meer met externe middelen die je lichaam belasten. Maar je ervaart daardoor ook een sterkere geest. Minder prikkels. Minder stress. Minder drama. De kracht voor overgave en acceptatie.

Je hebt goede begeleiding nodig als jij wilt leren leven van Prana –  maar je kunt het al wél zelf ervaren? Hoe? Met deze onlinetraining (die je ontvangt in de vorm van een e-book in je mail) en dient ter kennismaking. Ga het nu zelf ervaren voor slechts 29,95!

Onlinetraining

Je ontvangt tijdens deze onlinetraining wél een dieet. Het doel is niet om af te vallen: het doel is om je lijf én geest in ultieme staat van kracht en zelfredzaamheid te brengen. Wat ga je ervaren?

N

Je gaat detoxen: stopt tijdelijk met koffie, alcohol, vlees en vis.

N

Je leeft een periode op enkel fruit en fruitsappen (meer info en het waarom ontvang je tijdens de training).

N

Je gaat ervaren wat het is om te watervasten.

N

Gedurende de hele training blijf je vrij van vlees- en visproducten.

N

Ergens tijdens de training ervaar je minimaal één dag droog: geen sappen, geen eten en zelfs geen water. Je treedt in ultiem contact met je lichaam.

N

Je ontvangt meer en meer informatie en handvatten met betrekking tot pranic living. Dit helpt je te begrijpen en te voelen.

N

Je ontvangt sterke meditaties die je ondersteunen tijdens het proces.

N

Je voelt je lichaam en geest openen, sterker en schoner worden.

N

De training staat op een beveiligde pagina waarop je de taal kunt wijzigen naar Engels.

N

Als je diabetes (1 of 2) hebt, kan je deze training ook doen. In de training geven we daar advies over.

De kracht van Prana

Prana, de Bron, Universele energie… Het kent vele namen, maar is voor iedereen gelijk. Prana is wat jouw cellen -en alles- doet leven. Je bent alleen geconditioneerd om te geloven dat je externe middelen nodig hebt. Maar is dit wel waar?

Stel je voor dat je het kunt omdraaien? Je levensenergie haal je niet meer van buiten naar binnen, maar je ervaart het van binnenuit?

Het klinkt ongelooflijk, maar het is waar. Honderden gingen je voor, onder begeleiding van de bezielde Brahman Menor. Als jij van binnenuit je lichaam voedt, ervaart je lijf geen externe stressprikkels vanuit welke middelen dan ook.

Je lijf heelt. Gewrichten worden sterker. Allergieën verdwijnen. Intoleranties smelten als sneeuw voor de zon. Je verbruikt geen energie meer om voedsel te verteren en barst van de energie: slechts een paar uur slaap per week is genoeg.

Belangrijker nog: je geest ervaart minder stress en opent zich. Je komt dichter bij jezelf… Dichter bij de Bron. Maakt je niet meer druk om dingen waar je geen vat op hebt. Neemt afscheid van drama.

Geloof ons niet op ons woord. Ervaar tijdens de training zelf hoe het is om Pranic Living toe te passen. Klik nu op de knop.

SCHRIJF JE IN OP DE NIEUWSBRIEF

Schrijf je in met je emailadres Je zal nieuws en updates over evenementen ontvangen.