Evenementen

Workshops, weekenden en retreats

Wil je iets levensveranderends ervaren? Kom naar een van de evenementen van Brahman Menor.

Hieronder vind je een overzicht van het soort evenementen dat door Brahman Menor gegeven wordt. Voor actuele dagen, tijden en locaties, kijk op de facebook pagina van brahman.menor Mocht er een event gepland staan, vind je daar ook verdere uitleg over de inhoud van het event.

DAG WORKSHOPS

N

Een lezing over het leven van prana in combinatie met een Darshan & Sound sessie.

Tijdens deze dag vertelt Brahman Menor over zijn weg naar pranic living en wat het hem gebracht heeft en wat het jou kan brengen. Daarna volgt een Darshan (zie de avondworkshops voor meer uitleg hierover) en een Sound sessie. Nadat Brahman Menor de Darshan heeft gedaan wordt er muziek op gezet en neemt hij je mee op een nog diepere reis door middel van zijn klankschalen, trommels en andere instrumenten.

N

Een lezing over het leven van Prana in combinatie met de Pranic Cell Cleanse en een Darshan.

Tijdens deze dag vertelt Brahman Menor over zijn weg naar pranic living en wat het hem gebracht heeft en wat het jou kan brengen. Daarna ga je de Pranic Cell Cleanse doen. Dit is een verdiepende en openende ademsessie waarbij je cellen opgeschoond worden. Daarna volgt er een Darshan (zie de avondworkshop voor meer uitleg hierover).

AVOND WORKSHOPS

N

Darshan

Een Darshan wil zeggen dat je binnen in jezelf het goddelijke herkent. Deze herkenning vindt plaats door middel van het in de ogen kijken van Brahman Menor. Daarna laat je je letterlijk (zittend) achterover vallen (je wordt opgevangen) waardoor je mind zich overgeeft en dan blijf je liggen in de energie die zich dan steeds meer opbouwt in de ruimte. In die tijd loopt Brahman Menor heen en weer en laat zich leiden naar en begeleiden in datgene wat jij en de anderen nodig hebben.

N

Dynamic Breath

De Dynamic Breath is een intense ademoefening waarmee je door al je lagen van trauma, verdriet, weerstand, conditioneringen etc kan door ademenen zonder te onderzoeken wat er letterlijk zit. Door deze ademsessie adem je letterlijk door allerlei lagen heen waardoor de emotionele lading en het effect dat het op je heeft, minder en minder wordt.

WEEKEND WORKSHOPS

N

Enlightened Touch

Tijdens deze weekend workshop leer je hoe je werkelijk verbinding maakt vanuit jezelf naar de ander vanuit aanwezigheid, aandacht en openheid. Door de oefeningen die je gaat doen in dit weekend ga je verschil voelen in bewuste en onbewuste aandacht, waar je energie voelt stromen als je met aandacht ergens bij bent en nog veel meer. Na deze workshop kan je contact maken vanuit je hart en vanuit openheid, kwetsbaarheid en kracht.

N

Healing Weekend

Tijdens deze weekend workhsop helpt Brahman Menor je met jouw helingsproces door middel van ademoefeningen, visualisaties, meditaties en darshans. Tijdens dit weekend ga je leren hoe je jouw eigen helingsproces kunt ondersteunen en verdiepen.

N

Enlightened Relationships

Tijdens deze weekend workshop gaat Brahman Menor dieper in op wat een enlightened relatie inhoudt. Door middel van oefeningen en reflecties ga je ervaren hoe je jezelf werkelijk open kunt stellen naar jezelf en de ander, hoe je bewust en open kunt communiceren vanuit je hart en hoe je verbinding maakt met jezelf én de ander. Tevens gaat hij in op hoe je los kunt komen van de triggers die je kan ervaren binnen de relatie.

WEEK RETREATS

N

Pranic Essence Retreat

Zie de Pranic Essence Retreat page voor meer informatie

Wil je op de hoogte gehouden worden van deze events en wanneer ze gehouden worden, schrijf je dan in op de nieuwsbrief:

SCHRIJF JE IN OP DE NIEUWSBRIEF

Schrijf je in met je emailadres Je zal nieuws en updates over evenementen ontvangen.