Workshops, weekenden en retreats

Wil je een levensveranderende ervaring opdoen, dan nodigen wij jou van harte uit voor een van onze pranic living (leven van prana) evenementen. Menor neemt je mee op een reis van voelen en ervaren in verschillende lagen en thema’s. Wanneer ben jij erbij? Bekijk de evenementen kalender op deze pagina

Hieronder vind je een overzicht van het soort evenementen dat door Brahman Menor gegeven wordt. Voor actuele dagen, tijden en locaties, kijk op de facebook pagina van brahman.menor of kijk bij de Agenda. Mocht er een event gepland staan, vind je daar ook verdere uitleg over de inhoud van het event.

Dagdeel of avond workshops

EEN LEZING OVER PRANIC LIVING EN Q&A

Tijdens deze lezing vertelt Brahman Menor over zijn weg naar pranic living en wat het hem gebracht heeft.

Hij neemt je mee op een reis naar het herkennen dat het leven van Prana mogelijk is en wat het voor je kan betekenen.

Na de lezing is er altijd de mogelijkheid om al je vragen te stellen die hij open en oprecht zal beantwoorden vanuit zijn eigen ervaring.

EXPERIENCE DAGDEEL

Tijdens deze workshop, over door door jou gekozen onderwerp, neemt Menor je mee op een reis naar binnen toe om het thema te ervaren. Dit kan bv pranic living, liefde of verbinding zijn. 

Met diverse oefeningen ga je dieper in jezelf herontdekken wat jouw waarheid is en hoe je dit kan voelen en ervaren.

Een super leuke workshop die anders is dan anders.

DAG WORKSHOPS

KENNISMAKINGSDAG

Veel mensen die een retreat of weekend willen gaan doen, willen eerst even kennis maken met Menor om hem te ervaren. Juist voor al deze mensen geeft Menor deze kennismakingsdag.

Op deze dag kan je kennis maken met Menor en Pranic Living. Hij neemt je mee in een pakkende lezing over Pranic Living met Q&A en in de middag gaan we de ervaring in met leuke oefeningen. Hierdoor kan je voelen wat het leven op Prana voor je kan betekenen en hoe het voelt om van Prana te leven. 

Een super mooie en bijzondere ervaring.

PRANIC TERUG KOM DAG

Deze dag is voor deelnemers die de Pranic Essence Retreat en het Pranic Activatie Weekend gedaan hebben.

Ter ondersteuning van je pranic proces kan het helpen om zo af en toe weer te werken aan uitdagingen in je proces, opnieuw je motivatie te vinden om je training weer te herpakken of gewoon weer even te verbinden met je Pranic Familie. Op elke pranic terug kom dag worden de laatste inzichten en vernieuwingen uitgelegd en natuurlijk ervaren.

Elke Pranic terugkom dag wordt afgesloten met een Ecstatic dance waar je lekker vanuit je eigen energie kan dansen of bewegen.

Meer over de pranic terugkomdag

ENLIGHTENED TOUCH

We leven in een wereld waar verbinding minder aanwezig is. Menor heeft een eenvoudige methode om deze verbinding weer te herstellen en mee te nemen in alles wat je doet.

Alle oefeningen zijn zeer eenvoudig en praktisch van aard. Het zijn de meest dagelijkse manieren van verbinden zoals in spraak, luisteren, aanraken enz. Hierdoor kan je het direct dagelijks gaan toepassen en verdiepen.

Een super mooie workshop waar je heel je leven iets aan zult hebben.

ENLIGHTENED KOPPELS

Tijdens deze dag workshop neemt Menor je mee in de verdieping en verruiming in je relatie met je partner.

We doen oefeningen waardoor de intimiteit opgezocht gaat worden op vele manieren waardoor jij en je partner een hernieuwde dans kunnen gaan doen om dichter bij elkaar te komen. Juist door de toepasselijkheid van de oefeningen zal je in je dagelijkse leven merken dat er meer intimiteit opgebouwd wordt in je leven en seksuele energie anders toegepast kan worden. Een heerlijke dans tussen 2 partners die je verbinding sterker zal maken.

Alle oefeningen doe je uitsluitend met je partner. We gaan niet bloot en het is geen tantra.

Een super mooie workshop waar je heel je leven iets aan zult hebben.

WEEK EN WEEKEND PRANIC RETREATS

Pranic Essence Retreat

Zie de Pranic Essence Retreat pagina en Pranic Activatie Weekend pagina voor meer informatie

Vraag & antwoord

Omdat er hoofdzakelijk twee type retreats  zijn en een online variant, hebben we per type retreat een veelgestelde vragen sectie voor je toegevoegd. Vind antwoord op alle vragen via onderstaande knoppen.

Pranic Activatie Weekend

Pranic Essence Retreat

Pranic Online

Brahman Menor recensies en ervaringen

Agenda

Interesse in een van onze evenementen of retaites? Samen maken we onze wereld gezonder en mooier.
We zien jou er graag bij!

Leven van Prana online communities

Een meerwaarde en aanrader is om je aan te sluiten bij de communities van gelijkgestemden. Inmiddels zijn er al duizenden mensen aanwezig en
ook jij bent van harte welkom!

Brahman Menor's nieuwste boek. NU met gratis 5-daagse Inner Essence direct in je mail.
NIEUW!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.