Flow in je leven 

We komen allemaal wel een keer op een punt in ons leven waarop we denken;  “is dit nu waar het allemaal om gaat?” of “is dit nu hoe ik wil leven?”. 

We gaan dan opzoek naar verandering zodat we ons weer lekker gaan voelen. Maar dit valt vaak niet mee….want wat we ook doen….we nemen altijd onszelf en onze opgedane ervaringen meer. 

Al onze voorgaande ervaringen, herinneringen, trauma’s en conditioneringen zitten in het water van onze cellen. Daar wordt alles…maar dan ook alles wat we meemaken in opgeslagen….Dat is het geheugen van ons lichaam. 

En waar we ook naar toe gaan of wat we ook doen….we nemen ons celgeheugen overal naar toe. En dit geheugen is ook van invloed op al ons gedrag. 

Maar…ook hier kunnen we ons van bewust worden. En we kunnen onszelf veranderen met “mind trainingen”, “mindset” en mindfulness. En dat kan ons zeker een heel eind op weg helpen…

Maar diegene die verder willen en voelen dat er meer kan….ervaren dat er altijd ergens een grens…..een limiet is…..Dan voel je dat je met al die vaardigheden een heel eind komt….maar dat het niet voelt als een organische verandering van binnen uit….waar je eigenlijk geen moeite voor hoeft te doen of dagelijks mee bezig te zijn. 

Wat nu als je dat verleden eens uit je cellen zou kunnen halen en daarmee de fundering van je gedachtes kan verzachten. 

Nou dat kan……..

In de Pranic Essence Retreat en het Pranic Activatie Weekend werken we aan het leeg maken van die cellen met een aantal verschillende methodes. We koppelen het leegmaken van je cellen aan je celdeling waardoor in het jaar erna je cellen meer en meer opschonen (het delen van al je cellen in je hele lichaam duurt totaal één jaar). 

Hierdoor leeg je je cellen van je oude ervaringen, herinneren en conditioneringen en kan de Bron Energie die overal doorheen stroomt steeds beter ervaren worden.

Deze bronenergie in combinatie met minder trauma’s zorgen voor een natuurlijke flow in het leven. Je laat los wat niet meer past, omarmt wat naar je toe stroomt en je opent in de natuurlijke “flow of life”

Vele mensen die de Pranic Transformatie gedaan hebben, dachten alleen voor het leven van Prana te komen maar ondervonden een totale verandering in hun leven en alles eromheen. 

Door het leegmaken van hun cellen en de celdeling veranderde de innerlijke flow en daarmee de uiterlijke flow….

MENOR….. ik ben na mijn pranic transformatie gestopt met proberen te creëren en ben gaan leven op de flow of life die zich elke seconde van de dag aanwezig is…..

SCHRIJF JE IN OP DE NIEUWSBRIEF

Schrijf je in met je emailadres Je zal nieuws en updates over evenementen ontvangen.