Healing in de verschillende levensfases

In dit onderdeel zoomen we in op de thema’s healing, balans in je leven en de verbinding versterken met je innerlijke wereld. Ben je ervan overtuigd dat het anders kan en moet in je leven dan is healing een thema dat balans, uitzicht en vooruitgang kan bieden in je leven. We gaan er in dit artikel dieper op in en delen de ervaringen uit onze praktijk op het gebied van healing.

Onderwerpen met betrekking tot healing:

Emotionele healing, fysieke healing, spirituele healing, welzijn, stress, rust,herstel, zelfontwikkeling, healing en retraites, prana als levensenergie, meditatie, spiritualiteit, zingeving, balans.

Wat is Healing?

Healing is een breed begrip dat verwijst naar het proces van herstel en genezing op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau (holistisch). Het omvat niet alleen het behandelen van ziekten en gezondheidskwalen, maar ook het herstellen van de balans in het hele wezen. Centraal staat het idee dat het lichaam in staat is zichzelf te genezen als het de juiste omstandigheden en begeleiding krijgt.

Bevorder je helingsproces met de juiste begeleiding

In dit onderdeel duiken we dieper in op een van de manieren waarmee je jouw helingsproces (healing) kunt verkorten. Healing kan op verschillende manieren en niveaus plaatsvinden.

Verschillende vormen van healing

Healing kan verschillende vormen aannemen, zoals energetische healing, waarbij de focus ligt op het herstellen van de energiestroom in het lichaam, of emotionele healing, waarbij onverwerkte emoties worden aangepakt. Het doel van healing is om je in staat te stellen de eigen genezing mechanismen te activeren, te versterken en beheersen.

“Wat ik te weten ben gekomen over gezondheid zou ik met de hele wereld willen delen… daarom heb ik er mijn missie van gemaakt om dit groots onder de aandacht te krijgen.” Brahman Menor

Healing: via de huisarts (het pad van reguliere gezondheidszorg)

Het merendeel van de mensen gaat met problemen als moeheid / zwakte, depressieve gevoelens of terugkerende ontstekingen naar de huisarts. Een huisarts kan snel hulp bieden bij acute problemen zoals een ontsteking. Ook bij het voorschrijven van medicatie kan een huisarts snelle hulp bieden. Echter, bij het onderzoeken naar de bron van een probleem is de kans groot dat je via de reguliere gezondheidszorg in een langer traject terechtkomt dan gewenst en met wachtlijsten te maken krijgt. 

Wellicht wordt je doorverwezen naar een specialist zoals een psycholoog en kun je al snel uitgaan van een traject van 6 tot 12 sessies dat een persoon gemiddeld nodig heeft. 

Een andere en eventueel aanvullende manier – en tevens de manier die wij aanbieden met onze organisatie – is healing in de vorm van retraites.

Helpt de reguliere gezondheidszorg jou onvoldoende?
Er zijn alternatieven of aanvullingen.

Merk je dat je lichamelijk, geestelijk of op zielsniveau uit balans bent en wil je dat onderzoeken? We zetten ons op professionele wijze in voor mensen zoals jij die hun gezondheid willen verbeteren op een van deze gebieden. 

Als jij last hebt van klachten omtrent je gezondheid  en mis je nog iets vanuit de reguliere gezondheidszorg, dan bestaat via deze weg de kans dat je op korte termijn grote veranderingen – op alle gebieden van je gezondheid – gaat merken. 

We nemen je graag mee in onze wereld van holistische gezondheid, waarin prana, voeding en het zelfhelende vermogen van het lichaam een grote rol spelen. Ontdek hoe je op korte termijn de balans kunt herstellen op het gebied van lichaam, ziel en geest: jouw holistische gezondheid. Op onze gezondheid!

Healing bevorderen tijdens een week retraite

We helpen mensen met healing op holistisch gebied

We organiseren jaarlijks retraites waarin we in groepen van 40 tot 200 mensen aan de slag gaan met het zelfherstellende vermogen van het lichaam.

Jezelf terugtrekken
voor herstel

De retraites die we organiseren bieden een kans om je terug te trekken uit de dagelijkse drukte en je volledig te richten op zelfontdekking en genezing – zonder afleiding – maar juist in de best mogelijke setting voor herstel.

Professionele begeleiding bij emotionele trauma healing

We ondersteunen en versterken tijdens de retraites aan de hand van ademhalingstechnieken, periodiek vasten – in een uniek samengesteld programma van 5 dagen – het resetten van je immuunsysteem en het leegmaken van je cellen. Daarin vindt een grondige (complete) detox en reset op lichamelijk, emotioneel en mentaal vlak plaats.

Een volledige reset
op holistisch gebied

Je krijgt tijdens de retraite dus een volledige reset op holistisch gebied en komt in de diepere lagen terecht van jouw bewustzijn, waarin ook het thema prana een grote rol zal spelen. Tijdens dit proces krijg je antwoorden op diepere levensvragen en maak je connectie met jouw essentie, de bron diep in je binnenste zelf..

BEKIJK ONZE EVENEMENTEN

Prana als hoofdonderdeel voor herstel en verandering

De retraites die we aanbieden gaan over het jezelf weer openstellen voor prana. Door je cellen te ontdoen van de conditionering van het nodig hebben van eten en drinken en het leeghalen van je cellen van alle herinneringen zoals trauma’s en andere conditioneringen, krijgt je lichaam de mogelijkheid een volledige reset te ondergaan. Dit zorgt ervoor dat alles wat niet (meer) bij je past, van je afglijdt, je immuunsysteem reset en de combinatie van dit alles je heling op alle vlakken zal ondersteunen. Onze tip: pak het grondig aan, trek je terug en kies voor healing op holistisch gebied.

Ontdek hier meer over onze retraites

Vraag & antwoord

Omdat er hoofdzakelijk twee type retreats  zijn en een online variant, hebben we per type retreat een veelgestelde vragen sectie voor je toegevoegd. Vind antwoord op alle vragen via onderstaande knoppen.

Pranic Activatie Weekend

Pranic Essence Retreat

Pranic Essence Online

Brahman Menor recensies en ervaringen

Agenda

Interesse in een van onze evenementen of retaites? Samen maken we onze wereld gezonder en mooier.
We zien jou er graag bij!

Leven van Prana online communities

Een meerwaarde en aanrader is om je aan te sluiten bij de communities van gelijkgestemden. Inmiddels zijn er al duizenden mensen aanwezig en
ook jij bent van harte welkom!

Brahman Menor's nieuwste boek
NIEUW!