Interview door Marco Today: een leven van prana

In deze podcast vertelt Brahman Menor over zijn leven van prana: “Prana is de vrije energie die altijd in en om ons heen stroomt, een universele energie, life force, God, Allah, Boeddha of hoe je het ook wilt noemen.

Prana voedt het lichaam in zijn totale perfectie. Door van deze energie te leren leven, kunnen we onze grootste verslaving loslaten: stoppen met eten en drinken.” Brahman neemt ons mee in hoe pranic living op zijn pad kwam en hoe het zijn leven heeft veranderd. Maar ook hoe jij je op een leven van prana kunt voorbereiden en wat deze transformatie jou geeft: een super hoge energie, rust in je lichaam, nooit meer moe, helder in je hoofd, milder, creatiever, gezonder en een diepere seksualiteit.

Liever luisteren?

Vraag & antwoord

Omdat er hoofdzakelijk twee type retreats  zijn en een online variant, hebben we per type retreat een veelgestelde vragen sectie voor je toegevoegd. Vind antwoord op alle vragen via onderstaande knoppen.

Pranic Activatie Weekend

Pranic Essence Retreat

Pranic Essence Online

Brahman Menor recensies en ervaringen

Agenda

Interesse in een van onze evenementen of retaites? Samen maken we onze wereld gezonder en mooier.
We zien jou er graag bij!

Leven van Prana online communities

Een meerwaarde en aanrader is om je aan te sluiten bij de communities van gelijkgestemden. Inmiddels zijn er al duizenden mensen aanwezig en
ook jij bent van harte welkom!

Brahman Menor's nieuwste boek
NIEUW!