Interview met tegendraads


In dit interview vertelt Brahman over zijn spirituele transformatie en naamswijziging, die begon op zijn 35e toen hij plots spirituele fenomenen zoals energie en aura’s waarnam. Zijn beschermengel, Menor, inspireerde hem om de naam Brahman Menor aan te nemen. Op zijn 50e overleefde Brahman drie hartstilstanden in één nacht, een diepgaande ervaring die hem sterker verbond met spirituele inzichten en zijn levensmissie om mensen te helpen.

Hij vertelt ook over zijn keuze om niet meer te eten of drinken, wat hij ‘pranic living’ noemt, en hoe dit zijn lichaam en geest heeft beïnvloed. Hij gelooft dat deze levensstijl, die hij ook in retraites onderwijst, de levenskwaliteit kan verhogen en de ecologische voetafdruk kan verminderen. Het interview eindigt met een discussie over de maatschappelijke en persoonlijke impact van zijn keuzes en het potentieel van pranic living voor de wereld. Brahman hoopt dat meer mensen deze weg zullen ontdekken en ervaren.

Vraag & antwoord

Omdat er hoofdzakelijk twee type retreats  zijn en een online variant, hebben we per type retreat een veelgestelde vragen sectie voor je toegevoegd. Vind antwoord op alle vragen via onderstaande knoppen.

Pranic Activatie Weekend

Pranic Essence Retreat

Pranic Essence Online

Brahman Menor recensies en ervaringen

Agenda

Interesse in een van onze evenementen of retaites? Samen maken we onze wereld gezonder en mooier.
We zien jou er graag bij!

Leven van Prana online communities

Een meerwaarde en aanrader is om je aan te sluiten bij de communities van gelijkgestemden. Inmiddels zijn er al duizenden mensen aanwezig en
ook jij bent van harte welkom!

Brahman Menor's nieuwste boek
NIEUW!