Loskomen van conditionering en overtuigingen 

In ons leven maken we heel veel mee. We doen allerlei positieve en negatieve ervaringen op, doen aan verschillende scholingen en trainingen, horen enorm veel wat anderen vinden (van ons) zoals ouders en onderwijzers, mensen in onze omgeving die over van alles filosoferen of discuseren, enz. Dit wordt allemaal opgeslagen in ons brein maar bovenal ook in ons water. Het water waar het grote deel van ons lichaam uit bestaat….

Stel je eens voor dat iemand tegen je zegt… “WAT BEN JIJ DOM ZEG”….. en stel je eens voor wat dat met je doet…..

Masuru Emoto (https://aquapurica.nl/het-geheugen-van-water-deel1/) onderzoekt al vele jaren water en heeft aangetoond dat water alles opslaat. We vergeten alleen dat we zelf voor 70% tot 80% uit water bestaan en denken dat we alles in ons brein opslaan en dat we met mind trainingen om kunnen gaan met onze zelfsaboterende gedachtes. 

Deze opgeslagen conditioneringen en overtuigingen is echter van waaruit het lichaam reageert. Deze reacties zijn heel vaak onbewust en ook heel beperkend in alles wat je doet.

Slechts ca 10% zit in ons bewustzijn en 90% in ons onderbewustzijn waardoor het enorm moeilijk is om hier iets aan te veranderen. Heel veel mensen komen ergens in hun leven op een punt dat ze merken hier wat aan te willen doen omdat ze niet vanuit vrijheid leven en zich enorm beperkt voelen.

Er is een eenvoudige maar krachtige manier om deze beperkingen te verzachten en uiteindelijk op te lossen…….

Tijdens de Pranic Essence Retreat en het Pranic Activatie Weekend wordt er gewerkt aan het leeg maken van je cellen (deconditioneren van je water want het merendeel van het water in je lichaam  zit in je cellen) wat we koppelen aan je celdeling. Deze activatie (die je volledig zelf doet) zorgt ervoor dat op een natuurlijke manier je verleden, inclusief je emotionele lading, uit je cellen stroomt. Het gevolg is dat de mind geen voedingsbodem meer heeft en gedrag op een natuurlijke manier reset.

Alles in je omgeving kan en zal veranderen omdat de beperkende conditionering steeds meer uit het lichaam stroomt en je meer en meer vanuit vrijheid kan leven.

Veel mensen die de Pranic Essence Retreat of het Pranic Activatie Weekend gedaan hebben ervaren een natuurlijke verandering die ze volledig omarmen en merken dat ze keuzes maken zonder angst maar door werkelijk te… VOELEN … is dit wat ik werkelijk wil?

MENOR :…..conditionering bepaalde dat ik moest blijven drinken en daardoor bleef ik afvallen tijdens alle dieten die ik gedaan heb…… totdat ik mijn cellen veranderde, deze leger werden en pas toen stabiliseerde mijn gewicht.

SCHRIJF JE IN OP DE NIEUWSBRIEF

Schrijf je in met je emailadres Je zal nieuws en updates over evenementen ontvangen.