Over Brahman Menor
mijn verhaal

Mijn naam is Brahman Menor. Mijn leven transformeerde van traditioneel succesvol naar een diepgaand spiritueel bestaan door pranisch leven. Ik neem je graag mee in mijn reis van zelfontdekking, van mijn rijke Caribische jeugd tot het leiden van prana retraites.

In de aanloop naar de transformatie

In de aanloop naar mijn transformatie naar een leven van prana had ik een geweldige jeugd in het Caribisch gebied met mijn liefhebbende familie.

Al op jonge leeftijd begon ik te werken in de jachtindustrie. Van daaruit ging ik verder in de olie-industrie en leidde verschillende soorten projecten.

Omdat ik van diversiteit houd, begon ik toen met kledingwinkels. Dit werd een succes en ik ging verder met franchise kledingwinkels.

In die periode begon ik met bodybuilding. Ik woog tot 135 kilo en at zo’n 5000-8000 kcal per dag.

Op 36-jarige leeftijd had ik, terwijl ik alles voor elkaar had, zoals kledingwinkels, een goed getraind lichaam, een goedgevulde bankrekening, een prachtig groot huis, een zeer diepgaande spirituele ervaring.

Dit zorgde ervoor dat mijn leven niet meer pastte. Het was een leven van ego-vervulling. Nu werd ik echter uitgenodigd om diep naar binnen te gaan en te onderzoeken en ervaren wie en wat ik werkelijk was.

Hierdoor liet ik alles los en ging me meer en meer verdiepen in spiritualiteit. Ook ervoer ik dat voeding minder prettig aan voelde.

Ik begon ook te experimenteren met verschillende diëten omdat mijn lichaam verschillende soorten voedsel begon af te wijzen. Eerst werd ik vegetariër, toen veganist, toen at ik alleen maar fruit en vervolgens alleen een sapdieet.

Hoe minder ik at, hoe beter ik me voelde maar ik bleef ook afvallen. Na een periode van maanden moest ik toch weer meer gaan eten om aan te komen.

Brahman Menor

Later hoorde ik over iemand die van prana leefde en wist ik dat dit mijn volgende stap was.

Maanden later, in een periode van stilte mocht ik een download vanuit de Bron ontvangen waarmee ik pranic kon gaan.

Ik deed het pranic programma zelf en stopte 5 maanden lang succesvol met eten en drinken.

Ik heb me nooit zo goed gevoeld.

Wat er na mijn transformatie naar pranic living gebeurde…

Na mijn transformatie naar het leven van prana.

Daarna begon ik prana retraites te geven om andere mensen te ondersteunen bij de pranische transformatie, zodat ze hetzelfde konden ervaren als ik.

1 jaar na mijn eigen pranische transformatie beleefde ik 3 doodervaringen in één nacht. Deze doodservaringen waren een diepgaande persoonlijke ervaring met diverse en diepe sensaties die mij voor altijd hebben veranderd.

Deze ervaringen hebben mij een diepgaande ervaring gegeven die mij nog meer helpt bij het ondersteunen en helpen van anderen.

Ik richt me uitsluitend op het geven van pranic retraites (evenals enkele kleinere workshops/evenementen) om anderen te ondersteunen in hun eigen persoonlijke en spirituele reis.

Ik heb zelf ervaren hoe diep de pranische transformatie een persoon kan veranderen en ik heb dit gezien bij alle mensen die de retraite tot nu toe hebben gedaan.

Mijn intentie en drive is om mensen te laten ervaren wat ik ervaar.

Brahman Menor geeft instructies over pranic living, voor de groep mensen die zich aangemeld hebben voor een pranic evenement

Graag nodig ik jou uit om kennis te maken met pranic living. Probeer zelf een leven van prana en voel het verschil.


Kom anders gewoon naar een van onze kennismakings evenementen of meld je gratis aan in onze community

Meer weten? Lees mijn nieuwe boek

In mijn boek deel ik het verhaal in detail en neem ik je op interactieve manier mee in de processen van pranic living.

Vraag & antwoord

Omdat er hoofdzakelijk twee type retreats  zijn en een online variant, hebben we per type retreat een veelgestelde vragen sectie voor je toegevoegd. Vind antwoord op alle vragen via onderstaande knoppen.

Pranic Activatie Weekend

Pranic Essence Retreat

Pranic Essence Online

Brahman Menor recensies en ervaringen

Agenda

Interesse in een van onze evenementen of retaites? Samen maken we onze wereld gezonder en mooier.
We zien jou er graag bij!

Leven van Prana online communities

Een meerwaarde en aanrader is om je aan te sluiten bij de communities van gelijkgestemden. Inmiddels zijn er al duizenden mensen aanwezig en
ook jij bent van harte welkom!

Brahman Menor's nieuwste boek
NIEUW!