Hoe het allemaal begon

In de aanloop naar de transformatie

In de aanloop naar de transformatie naar een leven van prana had Brahman Menor een geweldige jeugd in het Caribisch gebied met zijn liefhebbende familie.

Al op jonge leeftijd begon hij te werken in de jachtindustrie. Van daaruit ging hij verder in de olie-industrie en leidde hij verschillende soorten projecten.

Omdat hij van diversiteit houdt, is hij toen een kledingwinkel begonnen. Dit werd een succes en hij ging verder met franchise kledingwinkels.

In die periode begon hij met bodybuilding. Hij woog tot 135 kilo en at zo’n 7000-8000 kcal per dag.

Op 36-jarige leeftijd had hij, terwijl hij de kledingwinkels leidde en aan het training was voor bodybuilder, een spirituele ervaring. Dit bracht hem in de war omdat hij niet wist wat er gebeurde. Zijn hele leven voelde niet meer kloppend.

Hij veranderde van koers en stopte geleidelijk met bodybuilding en verhuisde naar Aruba om een paramedisch centrum te beginnen. Hij ontwikkelde een interesse in spiritualiteit en begon cursussen te geven.

Hij begon ook te experimenteren met verschillende diëten omdat zijn lichaam verschillende soorten voedsel begon af te wijzen. Eerst werd hij vegetariër, toen veganist, toen at hij alleen maar fruit en vervolgens alleen een sapdieet.

Deze diëten leken niet goed omdat hij bleef afvallen. Toch bleef hij proberen iets te vinden dat bij zijn lichaam paste.

Later hoorde hij over iemand die van prana leefde en wist hij dat dit zijn volgende stap was.

Naarmate hij meer open en verbonden werd in de loop der jaren sinds zijn spirituele ervaring, werd hij kort daarna gezegend met het channelen van een programma waarmee hij pranic kon gaan.

Hij deed het programma zelf en stopte 5 maanden lang succesvol met eten en drinken.

Hij heeft zich nooit beter gevoeld.

Wat er daarna gebeurde

Na de transformatie naar het leven van prana

Daarna begon hij prana retraites te geven om andere mensen te ondersteunen bij de pranische transformatie, zodat ze hetzelfde konden ervaren als hij.

2 jaar na zijn eigen pranische transformatie beleefde Brahman Menor 3 bijna-doodervaringen (BDE) in één nacht. Deze BDE’s waren een diepgaande persoonlijke ervaring met diverse en diepe sensaties die hem voor altijd hebben veranderd.

Deze BDE’s hebben hem een diepgaande ervaring gegeven die hem nog meer helpt bij het ondersteunen en helpen van anderen.

Brahman Menor richt zich uitsluitend op het geven van pranic retraites (evenals enkele kleinere workshops/evenementen) om anderen te ondersteunen in hun eigen persoonlijke en spirituele reis.

Hij heeft zelf ervaren hoe diep de pranische transformatie een persoon kan veranderen en hij heeft dit gezien bij alle mensen die de retraite tot nu toe hebben gedaan.

Zijn intentie en drive is om mensen te laten ervaren wat hij ervaart.

SCHRIJF JE IN OP DE NIEUWSBRIEF

Schrijf je in met je email adres. Je ontvangt nieuws en updates over evenementen.