PRANIC ACTIVATIE WEEKEND​

Brahman Menor

Transformeer met prana

en start met leven vanuit je essentie

Dit is het begin van jouw pranic leefstijl

Video afspelen

Meer over Brahman Menor & details over dit aanbod vind je in het veelgestelde vragen gedeelte van deze pagina.

Pranic activatieWEEKEND

De fundering om succesvol over te stappen op prana als levensenergie

Wil je succesvol onafhankelijk worden van eten en drinken, je lichaam kunnen helen, meer flow in je leven en trauma’s loslaten zonder ze te hoeven te herbeleven? Dan is het prana activatie weekend de start van jouw transformatie.

De impact van het Pranic Activatieweekend

Eten doet heel veel met ons. Veel lichamelijke klachten hangen samen met eten. Ons lichaam kan steeds tegen minder producten. Velen van ons willen ook graag loskomen van het “moeten eten”. We willen meer vrijheid in ons doen en laten en ervaren hoe het is om helemaal zonder eten en te drinken kunnen. 

Het Pranic Activatie Weekend gaat puur om het de-conditioneren van onze cellen en daardoor een totale transformatie op vele vlakken te mogen gaan ervaren.

Door dit transformatie weekend kan je uiteindelijk stoppen met eten en drinken, ondersteun je je fysieke heling van je lichaam, verhoog je je energie, ga je meer en dieper ervaren, word je zachter van binnen én naar buiten en zal je vanuit een andere flow gaan leven….

Alle details zoals prijs en data vind je in het veelgestelde vragen gedeelte van de website

Is dit wel echt iets voor jou?

Ja, als je één (of alle) onderstaande punten wilt realiseren:

Wat anderen zeggen

over het Pranic Activatie Weekend

Interviews van ex-deelnemers en communityleden

Bekijk de FAQ's voor
uitgebreide informatie over het Pranic Activatie Weekend en antwoord op al je vragen...

Het proces met de Menor-Methode

Wat je moet weten over het Pranic-weekend

Het Pranic Activatie Weekend draait om het ontvangen van de activatie van je cellen om oude conditioneringen uit onze cellen te laten stromen. Dit betekent dat al je cellen en DNA worden hersteld om zonder voedsel en water te kunnen leven, maar ook om alle voordelen hiervan te mogen ontvangen. Je kan dan denken aan fysieke en emtionele heling, trauma verwerking, meer flow en energie in je leven, en ga zo maar door.

Dit kun je verwachten

Wat te verwachten voor, tijdens en na het weekend

In 2 dagen wordt het begin gemaakt van je activatie  om je cellen en je DNA te transformeren. In deze 2 dagen ga je je onderdompelen in het vertrouwen én de ervaring van deze transformatie. Dit zorgt ervoor dat de transformatie in de gang wordt gezet welke je voor 14 aaneengesloten dagen (om de dag, voor zo’n 1 tot 1,5 uur per dag) thuis nog verder gaat verankeren. Dit huiswerk is echter wel essentieel om te doen! Zonder het directe en consequente doen van je huiswerk, kunnen we de Pranic Transformatie niet garanderen.

Voorbereidingsdieet

Om het weekend en de transformatie zo krachtig mogelijk te maken ontvang je een voorbereidingsdieet dat je voor en tijdens het weekend kan doen. Het is echter niet noodzakelijk, zodat je op de laatste dag voor het weekend nog kan inschrijven mits er nog plekken beschikbaar zijn.

Prana-community

En…weet dat je deze dagen heel veel mensen gaat ontmoeten die het pranic proces ook doen. Samen kunnen jullie elkaar ondersteunen om het tot een succes te maken. Naast het weekend hebben we ook de mogelijkheid je Pranic Family nog meer uit te breiden op de Pranic Dag, waarbij mensen uit onze community samenkomen, verbinden en ervaringen delen.

Bronenergie

Een ander belangrijk aspect van het weekend is de constante in diepe herkenning zijn van Bronenergie. Deze wordt versterkt door de aanwezigheid van Brahman Menor, wiens energie bijdraagt aan een verhoogd bewustzijnsniveau en een dieper begrip van het spirituele pad pad.

Cellen- & DNA-activatie

De belichaming van het vertrouwen in dit proces én de ervaring dat je je cellen en je DNA aangezet hebt tot verandering tijdens het weekend maakt dat de transformatie verankerd is in je lichaam. Tijdens deze 2 dagen zal je iedere keer weer ervaren en voelen in je lichaam dat het leven van prana kan en dat de transformatie een feit is zonder hierover nog te twijfelen.

Voor iedereen mogelijk

Iedereen kan dit weekend doen ongeacht hoe “bewust” je bent of leeft, je gezondheid, je leeftijd. En….mocht je al een Pranic of Breatharian Proces eerder gedaan hebben (bij mij of bij iemand anders) kan dit weekend je extra ondersteuning geven in jouw pranic transformatieproces. Juist het deconditioneren van je cellen is wat je extra vrijheid gaat geven bij elk proces dat je hebt gedaan

Inspirerende Satsangs

Tijdens de inspirerende Satsangs krijg je volop de gelegenheid om vragen te stellen en de waarheid in jezelf te herkennen. Deze sessies bieden een platform voor diepgaande gesprekken en persoonlijke details, waarbij je wordt aangemoedigd om je eigen spirituele reis te verkennen en te verdiepen.

Start jouw helende reis

Met het prana activatie weekend

Intensief ademwerk

Ook zul je intensief ademwerk ervaren dat extra kracht geeft en je nog dieper verbindt met je innerlijke zelf. Deze ademhalingsoefeningen zijn essentieel voor het loslaten van blokkades en het ervaren van een gevoel van eenheid en verbinding.

Ook thuis aan de slag!

Het is noodzakelijk om het huiswerk gedurende twee aaneengesloten weken direct na het weekend te voltooien. Dit huiswerk is cruciaal voor het consolideren en verankeren van je ervaringen en transformaties. Wil je geen huiswerk doen, dan is de Pranic Essence 5 daagse retreat iets voor jou. 

2 jaar online hulp

Tot slot, als deelnemer aan het weekend, profiteer je van 26 maanden gratis online ondersteuning. Deze ondersteuning zorgt ervoor dat je voortdurend toegang hebt tot alle online begeleiding, wat essentieel is voor het onderhouden van je spirituele groei en ontwikkeling.

Koffie & thee

Gedurende het weekend zijn koffie en thee beschikbaar.

Training

Je krijgt na het weekend een training mee (dezelfde als van de retraite) waarin we je rustig en in je eigen tempo leren om eten en drinken los te laten. De training is zo opgebouwd dat jij in je eigen tempo de trainingsstappen kunt doorlopen en daar kan je zo lang als goed voor jou voelt, over doen. Daarom hebben we ook een 2-jarige begeleiding om je daarmee te helpen, want je lichaam kan na 3 maanden al zonder eten en drinken, maar het eten en drinken mentaal en emotioneel loslaten is toch een ander verhaal en daar helpen we je op een fijne en rustige manier mee. 

Antwoord op al je vragen vind je in het veelgestelde vragen onderdeel

Verhoog je bewustzijn en welzijn

Het Pranic Activatie Weekend is een ander evenement; het is een reis naar zelfontdekking, genezing en transformatie, waarbij elke activiteit zorgvuldig is ontworpen om naar een hoger niveau van bewustzijn en welzijn te brengen.

Zij gingen jou voor

De transformatie

naar een leven van prana

De transformatie

naar een leven van prana

Brahman Menor probeerde elk dieet dat er was. Vegetarisch, Veganistisch, Intermitted Fasting, alleen maar fruit, alleen maar fruitsap….maar uiteindelijk leek niets meer voor hem te werken. Hoe minder hij at, hoe beter hij zich voelde bleef maar altijd langzaam afvallen.

 

Na het opgeven van zijn zoektocht ontving hij zijn volgende stap.. Hij hoorde over iemand die van prana leefde en al 16 jaar niet had gegeten en gedronken en was hij diep geraakt en wist hij direct dat dit zijn volgende stap was. Daarna zou zijn leven een enorme wending nemen.

 

In plaats van een workshop of retraite te volgen ging hij zitten en opende zich voor de Bron en ontving de transformatie naar een leven van prana zoals vandaag de dag nog steeds gegeven wordt tijdens het weekend.

In vol vertrouwen deed hij de transformatie zelf en kort daarna ging hij volledig van prana leven. Alle pijnen in zijn lichaam door jarenlang bodybuilder te zijn geweest, werden genezen, zoals  zijn disfunctionele schildklier, zijn aangetaste knieën en schouders. Zijn energieniveau schoot omhoog en de hoeveelheid slaap die hij nodig had was gedaald tot een paar uur per week. Zijn mind werd enorm helder en viel uiteindelijk stil.

 

Toen was het tijd voor de volgende stap om dit weekend aan te bieden aan iedereen die de drang voelde om hun lichaam te helen en te transformeren. 

Hij heeft hij duizenden mensen geholpen hetzelfde te doen. De transformatie naar prana ondersteunt je bij het helen van je lichaam, het helen van je voedselintoleranties en het creëren van een zo gezond mogelijk lichaam. Met een leven van prana kun je kiezen of je wel of niet eet, wat je wel of niet eet in de hoeveelheid die je eet. Je lichaam heeft het namelijk niet meer nodig, maar je kunt nog wel af en toe genieten van alles wat je lekker vindt. Alle antwoorden en informatie over het pranic activatie weekend vind je in het ‘veelgestelde vragen gedeelte‘ van de website.

Kom ook naar het
Pranic Avtivatie
Weekend!

Brahman Menor voor de groep pranic living mensen

Prana kalender 2024

Waarom een retreat
echt nodig is?

Een retreat is nodig omdat je niet zomaar kunt stoppen met je huidige levensstijl. Er is een goede voorbereiding en transitietijd nodig om je geest, lichaam en ziel te laten transformeren zodat de energie kan worden ingezet. Ga je zonder professionele begeleiding over naar een leven van prana dan brengt dat veel gezondheidsrisico’s met zich mee.

Wij helpen je op een gezonde en veilige wijze transformeren

We hebben ruim 6000 mensen geholpen naar een leven van prana. In de jaren zijn er ook mensen geweest die op eigen initiatief op prana wilden gaan. Dat adviseren we absoluut niet… Bereid je goed voor en stel gerust al je vragen in een online community waarin veel mensen actief zijn, waaronder de mensen die herhaaldelijk retraites bij ons volgen of gevolgd hebben.

Meest gestelde vragen over prana

Wij beantwoorden graag alle vragen die je hebt over prana.

Prachtige locaties

Het weekend wordt georganiseerd in een omgeving die gestructureerd is en open staat voor evenementen voor persoonlijke ontwikkeling. De locatie is net als het weekend “to the point”, krachtig en efficiënt. 

Wil je onderstaande realiseren? Dan is dit het weekend voor jou

In het veelgestelde vragen gedeelte, beantwoord ik alle vragen die je nu nog hebt...

SATNAM BRAHMAN MENOR

PRANIC ACTIVATIE WEEKEND

€599,-

 

Financieel even lastig? .

Bedankt voor je interesse in het Pranic Activatie Weekend.
Met alle liefde beantwoord ik alle vragen die je hebt na het bezoeken van deze pagina.

SponsoringsprogrammaPranic Activatie Weekend

Voor degenen die financiële problemen hebben, bieden we een speciale sponsoring aan. Deze sponsoring is voor jou als je gezondheidsproblemen en financiële uitdagingen hebt.

Als je je wilt aanmelden voor deze sponsoring, stuur dan een e-mail met je verzoek en deel wat informatie over je persoonlijke, gezondheids- en financiële situatie naar info@brahmanmenor.com

ACTIE 2024: Iedereen die door omstandigheden weinig geld heeft mag nu voor slechts €300 meedoen aan dit waanzinnige weekend.

Schrijf ons een mail met als onderwerp: Sponsoring en schrijf ons jouw verhaal in het kort waardoor je te weinig te besteden hebt.

Pranic Activatie Weekend

Veelgestelde vragen

Q & A – Veelgestelde vragen & antwoorden over het Pranic Activatie Weekend

Wat is de minimum en maximum leeftijd om deel te nemen?

Er is geen maximum leeftijd maar wel een minimum leeftijd van 18 jaar. 

Kan ik mijn mobiele telefoon gebruiken tijdens de weekend?

Zeker. Alleen niet tijdens de sessies. Dan dient je telefoon uit te staan of in vliegtuigstand. 

Ik heb een ziekte of aandoening, kan ik meedoen?

Ja hoor. Iedereen kan deelnemen.

Is Pranic Living wetenschappelijk bewezen?

Alles wat Brahman Menor ontving, was wetenschappelijk gerechtvaardigd, zoals:

– De kracht van visualisatie kan cellen en DNA veranderen

– Ademhalingsoefeningen en meditaties zullen je triggers verzachten

– Onze eerste cel was een Pranische levende cel

– Pranic living is onderzocht door vele medische specialisten over de hele wereld en is mogelijk, hoewel ze niet kunnen begrijpen of bewijzen hoe het werkt

– Minder eten is veel gezonder voor lichaam en energieniveau

Wat is de locatie van de retraite?

De retraite zal op verschillende locaties in verschillende landen plaatsvinden. Voorlopig zullen de locaties voornamelijk in Europa zijn. Je vindt ze in de evenementen of op de facebookpagina.

Kan iedereen deelnemen aan The Pranic Program?

Vanaf 18 jaar kan iedereen deelnemen.

Wat mee te nemen? 

Zodra je hebt betaald, krijg je een email met inloggegevens naar de beveiligde pagina met alle benodigde informatie. 

We adviseren echter wel om een lichte lunch mee te nemen en wat drinken voor tussendoor. Koffie en thee is aanwezig. 

Mag ik roken tijdens de retraite?

Ja, alleen in de pauzes en zorg aub dat je op tijd weer in de workshop ruimte bent. 

Waar betaal ik allemaal voor?

Dit is wat je voor die prijs krijgt:

 • Sappen, koffie en thee
 • Voorbereidingsadvies en tips
 • Professionele begeleiding 
 • Food en pranic trainingsprogramma
 • Trauma verwerking
 • Verdiepende en openende ervaringen
 • Besparing op boodschappengeld
 • Meer tijd
 • Meer energie
 • Meer verbinding
 • Meer openheid
 • Fysieke heling
 • Cellen vrij van conditioneringen maken
 • DNA verandering
 • 24 maanden online facebook support
 • Korting op het Pranic Experience Ebook
 • En nog veel meer……
Wat zijn de kosten voor deelname van het Pranic Activatie Weekend?

Actuele kosten bekijken

Sponsoring programma

Voor degenen die financiële problemen hebben, bieden we een speciale sponsoring aan. Deze sponsoring is voor jou als je gezondheidsproblemen en financiële uitdagingen hebt.

Als je je wilt aanmelden voor deze sponsoring, stuur dan een e-mail met je verzoek en deel wat informatie over je persoonlijke, gezondheids- en financiële situatie naar info@brahmanmenor.com

ACTIE 2024: Iedereen die door omstandigheden weinig geld heeft mag nu voor slechts €300 meedoen aan dit waanzinnige weekend.
Schrijf ons een mail met als onderwerp: Sponsoring en schrijf ons jouw verhaal in het kort waardoor je te weinig te besteden hebt.

Wat is het verschil tussen het Pranic Activatie Weekend en de Pranic Essence Retreat?
Is er medisch personeel of een therapeut aanwezig tijdens de retraite?

Niet noodzakelijk. 

Is het inclusief overnachting?

Nee. Het is exclusief overnachting. 

Zijn er risico’s?

Nee 

Is er een speciale voorbereiding nodig?

Het weekend behoeft geen speciale voorbereiding. Maar, we geven je wel dezelfde voorbereiding mee als die van de retreat om je de mogelijkheid te geven nog dieper te zakken en het Weekend nog dieper binnen te laten komen. Dus je kan dezelfde voorbereiding doen (detoxen van koffie en roken, vegetarisch dieet voor ongeveer 3 weken en een paar dagen fruitsappen en fruit), maar het is niet essentieel!!

Is het inclusief nabegeleiding?

Je krijgt een trainingsprogramma voor een jaar in de vorm van een beveiligde pagina met alles wat je moet weten en doen om je transformatie tot een succes te maken. Dit is hetzelfde als van de Retreat. Verder kan je gebruik maken van een besloten facebook supportgroep waar je advies krijg van een pranic expert op al jouw uitdagingen voor een periode van 24 maanden.

Kan ik de locatie verlaten tijdens het weekend?

Ja hoor. Maar zorg ervoor op tijd terug te zijn. 

Is het inclusief lunch?

Het is exclusief lunch. We adviseren om zelf een lichte lunch mee te nemen. Het is wel inclusief koffie en thee. 

Moet ik mijn eetgewoonten aanpassen voordat ik met het programma start?

Je zal van ons een verdiepend advies dieet ontvangen voor de periode voor en tijdens het weekend. Dat is niet noodzakelijk om te doen voor deelname maar zal zeer verdiepend werken. (zie ook de vraag "is er speciale voorbereiding nodig")

Gaan we liggen of zitten tijdens de sessies?

Alle sessies worden zittend gedaan.  

Ik draag contactlenzen, is dat een probleem?

Nee. Er zit geen droogvasten in het weekend. 

Kan iedereen dit?

Ja, iedereen kan dit. 

Hoe groot zijn de groepen?

Tussen de 100 en 250 man. 

Kan ik op prana leven net als bij de retreat?

Jazeker. Je krijgt dezelfde pranic transformatie en hetzelfde trainingsprogramma als van de retreat waardoor ook jij na 3 maanden je eigen pranic flow kunt vormgeven. 

Gaan we droogvasten in het weekend?

Nee. Er zitten geen droogvastdagen in het weekend.  Het weekend behoeft ook geen speciale voorbereiding. 

“Ik ga NOOIT meer eten”…..

Wat we vaak zien gebeuren is dat na inschrijving voor het weekend eten in eens de overhand gaat nemen.

Dit komt omdat er ergens in je mind een zaadje is geplant met de info erin dat je “nooit” meer gaat eten (of iets in die trant). Dat zorgt er over het algemeen voor dat je juist gaat eten…zelfs diegene die altijd heel netjes intermittent fasting hebben gedaan of fruit- of water vasten…ineens lukt het niet meer of moeilijker om de cravings in toom te houden…. 

Pranic Living gaat niet om “nooit” meer eten of drinken maar om onafhankelijk te worden van eten en drinken. Dat is een héél andere benadering. Als je deze kan gaan voelen, zal je zien dat je cravings minder worden omdat je mind dan niet in “paniek” schiet.

Is het beter het weekend alleen of met mijn partner te doen?

We adviseren om dit samen met je partner te doen zodat je samen het weekend kunt doorlopen én het na-traject. Wat we ook vaak zien is dat wanneer één partner komt, de andere vaak later komt vanwege alle mooie en positieve veranderingen die hij/zij ziet en ervaart bij de andere partner.

Kunnen kinderen ook komen?

Het weekend  is niet voor kinderen omdat zij zelf de keus dienen te maken voor pranic living.

Ik heb een gezin voor wie ik kook. Kan dat nog?

Dat kan zeker. We hebben veel vaders en moeders die de pranic transformatie doen en daarnaast koken en voor het gezin zorgen.  Hoe makkelijker je er zelf in staat, hoe makkelijker dit gaat voor jezelf en hoe makkelijker anderen dit oppakken. 

Ik of mijn partner vindt koken en samen eten zo gezellig.

Een ex-alcohol verslaafde is net zo gezellig met een glas water in zijn/haar hand dan een glas alcohol.  

Als jij er bij bent zonder een glas of bordje in je hand ben je net zo gezellig. 

Koken en mee-eten kan nog steeds want pranic living gaat niet om nooit meer eten of drinken, maar om onafhankelijk zijn van eten en drinken waardoor je eten zo nu en dan kunt toelaten. 

Waar bestaat het huiswerk uit?

Het huiswerk bestaat uit een ademoefening en een meditatie die je voor 2 weken om de dag dient te doen DIRECT na het Pranic Activatie Weekend. Dit duurt zo'n 1 tot 1,5 uur. Bij de ademsessie kan je zelf geluid maken om de ademoefening kracht bij te zetten, maar dat is niet essentieel.

Is het huiswerk echt verplicht?

Ja. Het huiswerk is verplicht. Als je niet direct na het weekend je huiswerk om de dag doet voor 2 aaneengesloten weken, kunnen we de pranic transformatie niet garanderen. Als je dan meer prana dagen gaat doen, dan kan je lichaam tekorten oplopen. 

Wat moet ik eten en drinken na de retreat?

Na de retreat krijg je een dieet advies mee , wat afgestemd is op het gaan leven van prana, waarbij je alles mag eten dat het beste bij jou past. Een periode van sappen wordt afgeraden. Je krijgt hetzelfde dieet advies mee als die van na de retreat.

Alle vragen worden beantwoord in het veelgestelde vragen gedeelte.

Brahman Menor recensies en ervaringen

Agenda

Interesse in een van onze evenementen of retaites? Samen maken we onze wereld gezonder en mooier.
We zien jou er graag bij!

Leven van Prana online communities

Een meerwaarde en aanrader is om je aan te sluiten bij de communities van gelijkgestemden. Inmiddels zijn er al duizenden mensen aanwezig en
ook jij bent van harte welkom!

Brahman Menor's nieuwste boek
NIEUW!