Word onafhankelijk van eten en drinken

De weg naar pranic living.

EEN NIEUW BEGIN

We kunnen allemaal teruggaan naar onze meest natuurlijke staat van zijn; leven van prana. Elke cel in ons lichaam kan worden getransformeerd tot een Pranische Cel. Onze allereerste cel was een pranische cel en leefde alleen van Bronenergie. Leven van Prana betekent leven vanuit Bron Energie, de energie die overal om ons heen is. Kort daarna begint de conditionering met voedsel en beginnen al onze cellen zich aan te passen. Tijdens de Pranic Essence Retreat beginnen we met het reconditioneren van elke cel in je lichaam tot een cel die leeft van prana en veranderen we je DNA voor het leven van prana. Door dit te doen, reinigen we onze cellen niet alleen van de conditionering van eten en drinken, maar ook van andere conditioneringen, evenals van pijnen en trauma’s. Pijn en trauma’s worden ook opgeslagen in onze cellen. Dus de Pranic Essence Retreat is niet alleen het begin van je transformatie tot het leven van prana, maar ook het begin van genezing van andere conditioneringen en trauma’s. Dit betekent dat je leven op een fundamenteel niveau zal veranderen naar een meer gezondere en natuurlijkere manier van leven.

WAAROM LEVEN VAN PRANA?

DIT IS WAT JE KAN VERWACHTEN VAN EEN LEVEN VAN PRANA

 • Helderheid van geest – De gifstoffen die je tijdens je leven hebt opgebouwd, komen vrij en je zult helderheid van geest ervaren.
 • Innerlijke stilte – Omdat je lichaam geen voedsel zal verteren, heeft het geen lichamelijke stressoren, en daardoor zul je een stilte in je lichaam ervaren die er voorheen niet was.
 • Veel betere slaap – Je slaaptijd zal aanzienlijk worden verminderd zodra je lichaam volledig is getransformeerd en vrij van gifstoffen is.
 • Totale voedselvrijheid – De meeste deelnemers die daarna beginnen te eten, zullen ervaren dat ze hun calorie-inname met 80% kunnen verminderen, afhankelijk van je beslissing of je al dan niet weer wilt gaan eten.
 • Je bespaart tijd – Je hebt niet alleen veel meer vrije tijd zonder boodschappen te doen, te koken, enz., maar ook omdat je minder slaap nodig hebt.
 • Je bespaart geld – Het zal om voor de hand liggende redenen veel geld besparen, maar laat dit alstublieft niet een van de redenen zijn om deel te nemen.
 • Geen hongergevoel – er zullen geen hongergevoelens meer zijn.
 • Diepe genezing – Door de reset in je lichaam kan je fysieke genezende kracht op natuurlijke wijze stromen.
 • Je energieniveau gaat omhoog, omdat je lichaam niet of nauwelijks energie nodig heeft voor de spijsvertering.
 • Ideaal lichaamsgewicht – Na de eerste periode bereikt uw lichaam zijn/haar ideale gewicht en daarna kan je je lichaamsgewicht beïnvloeden met lichaamsbeweging en de kracht van je geest.
 • Je triggers en drama verhalen zullen verzachten – De triggers in ons lichaam en de verhalen in onze geest zullen verzachten als gevolg van een stressvrij pranisch lichaam.
 • Meer verbinding – Je voelt je meer verbonden met je eigen innerlijke bron en spirituele zijn.
 • Een andere transformationele vibratie – door minder stress in het lichaam, minder triggers en minder negatieve verhalen van de geest, zal de manier waarop je naar je leven kijkt totaal veranderen. Dit zorgt voor meer acceptatie van wat is, een andere vibratie en meer geluk in je leven na deze transformatie

ADEMWERK IS ESSENTIEEL VOOR EMOTIONELE OPRUIMING EN FYSIEKE HELING

Tijdens de retraite gaan we niet alleen onze cellen transformeren naar pranische cellen…..we gaan ook werken met andere conditionering in onze cellen evenals met trauma’s en pijnen.

We hebben allemaal allerlei soorten conditioneringen in onze cellen die de manier waarop we eten beïnvloeden. We hebben ook pijnen en trauma’s die ook van invloed zijn op de manier waarop we eten.

Als we deze niet aanpakken, zal de transformatie naar een leven van prana een stuk moeilijker worden omdat er nog steeds te veel emotionele bagage is die het moeilijker maakt om te stoppen met eten en drinken.

Daarom gaan we onze conditioneringen en trauma’s verzachten door middel van verschillende soorten ademhalingsoefeningen. Dit doen we zonder de verschillende soorten conditioneringen en trauma’s te onderzoeken.

Het draait allemaal om het ademen door allerlei lagen in ons emotionele lichaam zodat ze zachter en zachter worden. Ademwerk is daarom een essentiële stap in het proces naar een leven van prana.

FYSIEKE GENEZING

Door te werken aan onze emotionele “bagage”, die de basis is van de meeste ziekten, kan het lichaam op een natuurlijke manier genezen.

De combinatie van droog-vasten, het pranic proces en de emotionele verzachting is de manier om de meeste ziekten te genezen.

WAT ANDEREN ZEGGEN OVER DE PRANIC RETREAT

Bekijk alle interviews van deelnemers

HOE GA JE OVER OP EEN LEVEN VAN PRANA

De weg naar een leven van prana is er niet een van minder eten, vasten of het eten van een bepaald dieet. We weten allemaal dat dat niet werkt.

Onze cellen zijn geconditioneerd in het nodig hebben van voedingsstoffen. Door steeds minder te eten of te vasten en dan helemaal te stoppen met eten, raakt het lichaam zijn voedingsstoffen kwijt.

Onze cellen hebben deze voedingsstoffen nog steeds nodig en deze kunnen niet worden vervangen.

Door onze cellen te transformeren naar een pranische cel, die geen voedingsstoffen nodig heeft, maar alleen Prana, kunnen we ons lichaam transformeren naar een leven van prana.

Ook ons ​​DNA is geprogrammeerd voor fysieke overleving van het lichaam.

Wanneer het lichaam een ​​gebrek aan voedingsstoffen heeft, zal ons DNA de mind signaleren om trek te creëren, zodat je de oncontroleerbare behoefte voelt om te beginnen met eten. Door ons DNA te veranderen zullen deze verlangens minder worden en dit maakt je transformatie gemakkelijker.

LOSKOMEN VAN DE VERSLAVING VAN ETEN.

Zodra je niet meer eet en drinkt ga je pas écht merken wat voor een invloed eten en drinken in ons leven speelt. In elk centrum in de stad zie je hoe consumeren (eten, drinken, spullen kopen) een enorm onderdeel is van het leven. Een verjaardag, even samenkomen met vrienden, een romantisch samenzijn…..bijna al ons sociaal samenzijn gaat gepaard met eten. 

Daarnaast kan koken heel fijn zijn om te doen…..het voorbereiden, het nadenken over wat je gaat eten, het kopen ervan….dit kunnen allemaal fijne en plezierige bezigheden zijn. En zelfs als eten maken niet je favoriete bezigheid is….geeft het wel een schema en sturing aan je dag. En natuurlijk het eten en drinken dat we doen om verveling tegen te gaan of bijvoorbeeld eenzaamheid. 

Dit allemaal (en nog veel meer) zorgt er voor dat er enorm veel positieve associaties hangen aan eten en drinken. Laten we dit eens “UPS” noemen die de negatieve gevoelens en gedachtes compenseren met een fijn gevoel. Daar deze laatste er heel vaak zijn en we meer  compenseren dan we ons bewust van zijn, zijn de dus werkelijk “verslaafd” aan de “UPS” van alles wat te maken heeft met eten en drinken.

En stel je nu eens voor dat je dat allemaal weghaalt….omdat je dus niet meer gaat eten en drinken….

Dan valt er enorm veel weg. En dat kan het loslaten van eten en drinken mentaal erg uitdagend maken. 

Om die reden hebben we een speciaal trainingsprogramma ontwikkeld waarmee we je helpen op een rustige, zachte en opbouwende manier te leren het eten en drinken los te laten en deze tijd en alles wat erbij komt kijken, op een andere manier op te vangen en in te vullen. 

In dit trainingsprogramma helpen we je om minder waarde te gaan hechten aan eten en drinken én om je mind rustig aan te laten wennen aan 1 prana dag, en zo opbouwend naar meerdere prana dagen, tot uiteindelijk de pranic flow die past in jou leven.

Als je je hier aan houdt, dan geef je jezelf de mogelijkheid om mentaal, emotioneel en spiritueel het eten en drinken los te laten en jezelf een mooie, diepe en verbindende vrijheid te geven om los te komen van alle associaties en conditioneringen omtrent eten. 

Vanuit de ultieme vrijheid zal je een basis op Prana creëren en eten en drinken toelaten op die momenten dat je het “WERKELIJK” wil zonder de verslaving.

IS DEZE RETREAT ECHT VOOR JOU?

Je kunt de retreat doen als je je lichaam wilt helen, je voedselintoleranties wilt genezen en in het algemeen een zo gezond mogelijk lichaam wilt creëren.

Het leven van prana gaat niet over stoppen met eten en drinken. Het leven van prana gaat over onafhankelijk zijn van eten en drinken. Dit betekent dat je kunt kiezen of, wat en hoeveel je wilt eten en drinken.

Je lichaam heeft het niet meer nodig, maar je kunt nog wel af en toe genieten van alles wat je lekker vindt.

WAT ANDEREN ZEGGEN OVER DE PRANIC RETREAT

Vraag & antwoord

Omdat er hoofdzakelijk twee type retreats  zijn, hebben we per type retreat een veelgestelde vragen sectie voor je toegevoegd. Vind antwoord op alle vragen via onderstaande knoppen.

Pranic Activatie Weekend

Pranic Essence Retreat

Brahman Menor recensies en ervaringen

Agenda

Interesse in een van onze evenementen of retaites? Samen maken we onze wereld gezonder en mooier.
We zien jou er graag bij!

Leven van Prana online communities

Een meerwaarde en aanrader is om je aan te sluiten bij de communities van gelijkgestemden. Inmiddels zijn er al duizenden mensen aanwezig en
ook jij bent van harte welkom!

Brahman Menor's nieuwste boek
NIEUW!