PRANIC ONLINE

Brahman Menor

De internationale ENGELS-TALIGE 

Pranic Online Transformatie

start met leven vanuit je essentie

Let op:

dit online programma komt pas in september uit maar kan je alvast in de pre-sale met korting kopen!

Dit is het begin van jouw pranic leefstijl

Video afspelen

Meer over Brahman Menor & details over dit aanbod vind je in het veelgestelde vragen gedeelte van deze pagina.

Pranic Online

De Pranic Transformatie thuis doen.

Wil jij onafhankelijk zijn van eten en drinken? Je gezondheid een “boost” geven? Meer vrijheid in jezelf en je leven creeëren? Of een steentje bijdragen aan het milieu? Dan kan je dat vanaf nu vanuit je eigen huis doen en beginnen wanneer jij wil met de Pranic Online.

De impact van Pranic Living

Met een leven op prana doe je meer dan stoppen met eten en drinken. Je vermindert je footprint, je creeërt meer vrijheid binnen in jezelf, je draagt bij aan een beter milieu en je wordt onafhankelijker van allerlei systemen. 

Door de Pranic Online kan je dit allemaal zelf creeëren vanuit je eigen huis. En je kan zelf bepalen wanneer je begint.

Wil je succesvol onafhankelijk worden van eten en drinken, je lichaam kunnen helen, meer flow in je leven en trauma’s loslaten zonder ze te hoeven te herbeleven? Dan is de Pranic Online de start van jouw transformatie.

Is dit wel echt iets voor jou?

Ja, als je resoneert met onderstaande punten:

Wat anderen zeggen

over Pranic living & Brahman Menor 

Ik heb de Pranic Online zelf gedaan en hoewel het wel uitdagend was om 21 dagen mezelf aan het programma te houden, vond ik het wel ontzettend gaaf om te doen. Het is bizar hoe met een online programma er zoveel los kan komen. Ik ben blij met de uitgereide uitleg in het programma waardoor je eigenlijk weet dat alles oké is. Het is ook fijn opgebouwd en je voelt echt dat je ergens naartoe werkt. En ik vind het ook super gaaf om dezelfde training te ontvangen als die van de retaite en het weekend. Ik ben bezig met de training en het is echt héél fijn hoe je rustig aan en liefdevol begeleid wordt naar steeds meer prana dagen. Als je weet van jezelf dat je dingen afmaakt, dan zou ik dit zeker doen!

Anoniem

Wauw, wat een programma zeg….fantastisch. Ik zeg doen. Als je gewoon alle stappen volgt is er niets aan de hand. Héérlijk. Ben nu bezig met de training en ga nu naar 3 losse prana dagen. Heel veel zin in.

John van der Elst

Interviews van ex-deelnemers van reatreats en community leden

Bekijk de FAQ's voor
uitgebreide informatie over Pranic Online en antwoord op al je vragen...

De Pranic Online
met de Menor-Methode

De Pranic Online
met de Menor-Methode

Opschonen van al je emoties en trauma’s

Met een ademoefening ga je al je cellen legen van alle oud zeer die daar met de jaren in is opgeslagen. Alle pijnen, trauma’s, vervelende ervaringen slaan we allemaal op in het water van al onze cellen. Deze herinneringen worden gedurende je dagelijkse leven vaak genoeg aangeraakt waardoor je je, wellicht ongemerkt, toch wat vervelend gaat voelen. Dit compenseren we dan vaak met eten. Al is het met iets kleins en gezonds.

De-conditionering van je cellen

Daarom is het belangrijk om je cellen zoveel mogelijk te legen van al die vervelende en negatieve ervaringen en dat doen we door een ademoefening. 

Daarnaast moet de conditionering van het “nodig hebben van eten” ook uit je cellen.  Dat gaan we doen door middel van een geleide meditatie. Met die meditatie haal je niet alleen deze conditionering uit je cellen, maar meteen ook alle conditioneringen. Dus we gaan met die geleide meditatie je cel helemaal opschonen. 

DNA-verandering

En als laatste is er een verandering in je DNA nodig. In je DNA zit een overlevingsmechanisme dat gekoppeld is aan eten en drinken. Deze moet getransformeerd worden om niet meer te gaan eten en drinken. Daarnaast krijg je een extra stuk DNA. In de geleide meditatie vraag ik jouw beschermengel om je hiermee te helpen.

Dit kun je verwachten

Voorbereidingsdieet – duur van 28 dagen

Met dit afgestemde dieet ga je het lichaam detoxen, opschonen en leeg maken op zo’n manier dat iedereen dit kan ongeacht je eetpatroon

Verder detoxen – duur van 7 dagen

In deze 7 dagen detoxt het lichaam voor het laatste deel. Het is speciaal afgestemd op jou zodat iedereen dit kan volgen op je eigen manier.

Start transformatie – duur 21 dagen

Jaaaaa, en dit is waar je het allemaal voor doet. Hier gaan we je Pranic Transformatie activeren en verankeren. In deze periode ga je dan ook 3 dagen watervasten en begeleiden we je weer naar eten volgens een inmiddels beproefd programma. Nu ga je ook beginnen met de speciale oefeningen die essentieel zijn voor de Pranic Transformatie. 

Weet dat de video’s van de oefeningen in (simpel) Engels zijn. Iedereen kan dit volgen en dat is echt geen probleem voor je transformatie (zie ook verder de Q&A). Weet ook dat je deze 21 dagen in deze volgorde moet doen. Het is niet mogelijk smokkeldagen te nemen of een pauze in te lassen. Je moet deze 21 dagen achtereen allemaal doen. 

Ontspan fase – duur 7 dagen

Deze fase maakt je klaar om vol motivatie je training te gaan straten

Pranic Training Stap 1 t/m 11 – duur minimaal 22 weken

In deze 11 stappen ga je trainen met eten onder controle krijgen en wennen aan meer en meer Prana dagen. Je gaat van “eten en prana dagen” naar “Prana en af en toe een eet dag/eet-moment”

Elke stap zal verder in de Pranic Online uitgelegd worden. 

Start jouw helende reis

Met pranic online

Video’s

Je krijgt gedurende het hele programma’s vooropgenomen video’s van Brahman Menor waarin hij kort uitleg geeft over de betreffende stap (in de tekst wordt alles uitgebreid verder uitgelegd). Van de oefeningen hebben we ook voorpgenomen video’s gemaakt waarbij Brahman Menor je door de oefeningen en meditaties heen begeleidt. Deze video’s zijn echter wel allemaal in het (simpel) Engels (zie hiervoor de Q&A). De video’s staan allemaal op Vimeo. 

Pranic living

Als je het programma volgt zoals voorgeschreven, dan kan ook jij na 3 maanden je eigen Pranic flow gaan creeëren en kan je van prana leven.

Training

Je krijgt dezelfde training mee als van de Pranic Essence Retreat en het Pranic Activatie Weekend waarin we je rustig en in je eigen tempo leren om eten en drinken los te laten. De training is zo opgebouwd dat jij in je eigen tempo de trainingsstappen kunt doorlopen en daar kan je zo lang als goed voor jou voelt, over doen. Weet dat alles in het (simpel) Engels is. 

Antwoord op al je vragen vind je in het veelgestelde vragen onderdeel

De transformatie

naar een leven van prana

Brahman Menor probeerde elk dieet dat er was. Vegetarisch, Veganistisch, Intermitted Fasting, alleen maar fruit, alleen maar fruitsap… maar uiteindelijk leek niets meer voor hem te werken. Hoe minder hij at, hoe beter hij zich voelde bleef maar altijd langzaam afvallen.

Na het opgeven van zijn zoektocht ontving hij zijn volgende stap.. Hij hoorde over iemand die van prana leefde en al 16 jaar niet had gegeten en gedronken en was hij diep geraakt en wist hij direct dat dit zijn volgende stap was. Daarna zou zijn leven een enorme wending nemen.

In plaats van een workshop of retraite te volgen ging hij zitten en opende zich voor de Bron en ontving de transformatie naar een leven van prana zoals vandaag de dag nog steeds gegeven wordt tijdens het weekend.

In vol vertrouwen deed hij de transformatie zelf en kort daarna ging hij volledig van prana leven. Alle pijnen in zijn lichaam door jarenlang bodybuilder te zijn geweest, werden genezen, zoals  zijn disfunctionele schildklier, zijn aangetaste knieën en schouders.

Zijn energieniveau schoot omhoog en de hoeveelheid slaap die hij nodig had was gedaald tot een paar uur per week. Zijn mind werd enorm helder en viel uiteindelijk stil.

Toen was het tijd voor de volgende stap om dit weekend aan te bieden aan iedereen die de drang voelde om hun lichaam te helen en te transformeren. 

Hij heeft hij duizenden mensen geholpen hetzelfde te doen. De transformatie naar prana ondersteunt je bij het helen van je lichaam, het helen van je voedselintoleranties en het creëren van een zo gezond mogelijk lichaam. Met een leven van prana kun je kiezen of je wel of niet eet, wat je wel of niet eet in de hoeveelheid die je eet. Je lichaam heeft het namelijk niet meer nodig, maar je kunt nog wel af en toe genieten van alles wat je lekker vindt. Alle antwoorden en informatie over het pranic activatie weekend vind je in het ‘veelgestelde vragen gedeelte‘ van de website.

Wil je onderstaande realiseren? Dan is de Pranic Online iets voor jou

In het veelgestelde vragen gedeelte, beantwoord ik alle vragen die je nu nog hebt...

PRANIC  ONLINE

€299,-

Nu Pre-sale €199,-

Dit Online Programma komt pas in september uit maar kan je alvast in de pre-sale met korting kopen. 

Er zijn weinig redenen om dit niet te doen, maar er zijn wel zaken waar je rekening mee moet houden voor je eigen bescherming. 

Dus mocht je het last hebben gehad van: anorexia of psychoses moet je minimaal 1 jaar klachten vrij zijn.

Medicatie die je nog gebruikt voor deze klachten kan je gewoon blijven gebruiken tijdens het  doen van de Pranic online.

Je moet tevens een gezonde dosis zelf-discipline hebben want de oefeningen moeten achtereen gedaan worden voor 21 dagen lang.

Je kunt de pranic online doen als je je lichaam wil helen, je voedselintoleranties wilt genezen, een zo gezond mogelijk lichaam wilt hebben en natuurlijk van prana wil gaan leven.

Met een leven van prana kun je kiezen of je wel of niet eet en wanneer je wel of niet eet. Je lichaam heeft het niet meer nodig, maar je kunt nog wel af en genieten van alles wat je lekker vindt.

Stel je voor wanneer je volledig vrij bent van de voedselconditionering, hoeveel meer van je andere ‘mentale’ conditionering je dan nog verder gemakkelijk los kunt laten? En…als je bang bent de enige te zijn in je omgeving die deze stap zet…dan ontmoet je gelijkgestemden op de retraite én heb je de mogelijkheid je Pranic Family nog meer uit te breiden op de Pranic Terugkom Dag.

Pranic Essence Online

Veelgestelde vragen Pranic Online

Q & A – Veelgestelde vragen & antwoorden

Wat is de minimum en maximum leeftijd om deel te nemen?

Er is geen maximum leeftijd maar wel een minimum leeftijd van 18 jaar.

Hoe werkt dit?

Zodra je het programma gekocht hebt krijg je je inloggegevens naar de training. (Als je het programma in de Zomer Pre-Sale hebt gekocht, krijg je je inloggegevens wanneer het programma online is, uiterlijk september). In de training zitten de voorpgenomen video's en de uitleg van het programma. Alle video's staan in Vimeo. Je kan beginnen wanneer jij wil, je dient echter wél het programma af te maken wanneer je begonnen bent. 

Hoe lang heb ik toegang tot deze online cursus?

Deze cursus blijft net zolang online totdat jij je Pranic Transformatie hebt afgerond.

Ik heb een ziekte of aandoening, kan ik meedoen?

Ja hoor. Iedereen kan deelnemen.

Ik slik medicijnen. Kan ik dan de Pranic Online doen?

Als je medicijnen gebruikt die niet kunnen worden gestopt of verminderd en je hebt water nodig om de medicatie in te nemen, is dat helemaal geen probleem.

Het mogelijke positieve effect van de Pranic Transformatie is dat je in overleg met je arts kunt stoppen met de medicatie na minimaal 3 tot 6 maanden.

Ik heb een schommelende bloedsuikerspiegel

Dat is geen probleem. In de Pranic Online geven we daar advies over hoe je dit kan gaan voorkomen en combineren met de Pranic Transformatie.

Zijn er risico’s?

Nee. Je dient echter wel minimaal een jaar klachtenvrij te zijn voor psychoses en anorexia en je gewicht moet op orde zijn volgens een tabel die gegeven wordt na aankoop. Mocht je gewicht daaronder vallen, dan geven we daar advies over in de training en kan je alsnog het programma volgen.

Ik ben vrij tenger. Is dat een probleem?

Nee hoor, we geven in de Pranic Online een gewichtstabel mee met een minimum gewicht voor jouw lengte. Bijna niemand zit daar heel ver onder. Tevens geven we advies over wat te doen om op gewicht te blijven.

Is Pranic Living wetenschappelijk bewezen?

Alles wat Brahman Menor ontving, was wetenschappelijk gerechtvaardigd, zoals:

– De kracht van visualisatie kan cellen en DNA veranderen

– Ademhalingsoefeningen en meditaties zullen je triggers verzachten

– Onze eerste cel was een Pranische levende cel

– Pranic living is onderzocht door vele medische specialisten over de hele wereld en is mogelijk, hoewel ze niet kunnen begrijpen of bewijzen hoe het werkt

– Minder eten is veel gezonder voor lichaam en energieniveau

Kan iedereen deelnemen aan The Pranic Program?

Vanaf 18 jaar kan iedereen deelnemen.

Maar mocht je het last hebben gehad van: anorexia of psychoses moet je minimaal 1 jaar klachten vrij zijn.

Medicatie die je nog gebruikt voor deze klachten kan je gewoon blijven gebruiken tijdens het  doen van de Pranic online.

Je moet tevens een gezonde dosis zelf-discipline hebben want de oefeningen moeten achtereen gedaan worden voor 21 dagen lang.

Is er een speciale voorbereiding?

Zodra je hebt betaald, krijg je een een email met inloggegevens naar de beveiligde pagina waarmee je training begint. Daarin staat uitgelegd hoe je je speciale dieet gaat doen en hoe het watervasten en de training in elkaar zit. We geven echter geen recepten mee, want iedereen heeft een eigen smaak en we kunnen nooit aan ieders wensen voldoen, maar iedereen kan dit.

Is het inclusief begeleiding?

Je krijgt een trainingsprogramma voor een jaar in de vorm van een beveiligde pagina met alles wat je moet weten en doen om je transformatie tot een succes te maken. Dit is hetzelfde als van de Retreat en het Weekend.

 Tijdens het doen van de Pranic Online is het niet mogelijk vragen te stellen over je proces. Echter, zijn alle veelvoorkomende vragen/ervaringen/klachten/etc opgenomen in de online training. Dit programma kan je helemaal alleen doen.

 Je krijgt ook niet de persoonlijke nabegeleiding via de facebook groep die de Retreat en het Weekend wél krijgen.

Waar betaal ik allemaal voor?

Dit is wat je voor die prijs krijgt:

 • Voorbereidingsadvies en tips
 • Food en pranic trainingsprogramma
 • Trauma verwerking
 • Verdiepende en openende ervaringen
 • Besparing op boodschappengeld
 • Meer tijd
 • Meer energie
 • Meer verbinding
 • Meer openheid
 • Fysieke heling
 • Cellen vrij van conditioneringen maken
 • DNA verandering
 • Korting op het Pranic Experience Ebook
 • En nog veel meer……
Wat zijn de kosten voor deelname van het Pranic Online?

Actuele kosten bekijken

Moet ik mijn eetgewoonten aanpassen voordat ik met het programma start?

Je zal van ons een verdiepend advies dieet ontvangen voor de periode voor, tijdens en na de transformatie.

Ik draag contactlenzen, is dat een probleem?

Nee. Omdat we gaan watervasten is dat geen probleem.

Kan iedereen dit?

Ja, iedereen kan dit.

Kan ik op prana leven net als bij de retreat?

Jazeker. Je krijgt dezelfde pranic transformatie en hetzelfde trainingsprogramma als van de retreat waardoor ook jij na 3 maanden je eigen pranic flow kunt vormgeven.

Gaan we droogvasten in de Pranic Online?

Nee. Er zitten geen droogvastdagen in de Pranic Online.  Je gaat wel 3 dagen watervasten

“Ik ga NOOIT meer eten”…..

Wat we vaak zien gebeuren is dat na inschrijving voor het weekend eten in eens de overhand gaat nemen.

Dit komt omdat er ergens in je mind een zaadje is geplant met de info erin dat je “nooit” meer gaat eten (of iets in die trant). Dat zorgt er over het algemeen voor dat je juist gaat eten…zelfs diegene die altijd heel netjes intermittent fasting hebben gedaan of fruit- of water vasten…ineens lukt het niet meer of moeilijker om de cravings in toom te houden….

Pranic Living gaat niet om “nooit” meer eten of drinken maar om onafhankelijk te worden van eten en drinken. Dat is een héél andere benadering. Als je deze kan gaan voelen, zal je zien dat je cravings minder worden omdat je mind dan niet in “paniek” schiet.

Is het beter de Pranic Online alleen of met mijn partner te doen?

We adviseren om dit samen met je partner te doen zodat je samen de transformatie kunt doorlopen én het na-traject. Wat we ook vaak zien is dat wanneer één partner komt, de andere vaak later komt vanwege alle mooie en positieve veranderingen die hij/zij ziet en ervaart bij de andere partner.

Kunnen kinderen dit ook?

De Pranic Transformatie is niet voor kinderen omdat zij zelf de keus dienen te maken voor pranic living.

Ik heb een gezin voor wie ik kook. Kan dat nog?

Dat kan zeker. We hebben veel vaders en moeders die de pranic transformatie doen en daarnaast koken en voor het gezin zorgen. Hoe makkelijker je er zelf in staat, hoe makkelijker dit gaat voor jezelf en hoe makkelijker anderen dit oppakken.

Ik of mijn partner vindt koken en samen eten zo gezellig.

Een ex-alcohol verslaafde is net zo gezellig met een glas water in zijn/haar hand dan een glas alcohol. 

Als jij er bij bent zonder een glas of bordje in je hand ben je net zo gezellig.

Koken en mee-eten kan nog steeds want pranic living gaat niet om nooit meer eten of drinken, maar om onafhankelijk zijn van eten en drinken waardoor je eten zo nu en dan kunt toelaten.

Gaan we liggen of zitten tijdens de sessies?

Alle sessies kunnen zittend of liggend gedaan worden. 

Waar bestaan de oefeningen uit?

De oefeningen bestaan uit een ademoefening en een meditatie die je gedurende de 3 watervast dagen doet en daarna voor 18 dagen om de dag. De oefeningen duren zo'n 1 tot 1,5 uur. Bij de ademsessie kan je zelf geluid maken om de ademoefening kracht bij te zetten, maar dat is niet essentieel. Daarna hoef je ze niet meer te doen.

Zijn de oefeningen echt verplicht?

Ja. De oefeningen zijn verplicht. Als je niet ze niet doet zoals geadviseerd, kunnen we de pranic transformatie niet garanderen. Als je dan meer prana dagen gaat doen, dan kan je lichaam tekorten oplopen.

Wat moet ik eten en drinken?

Je krijgt een dieet advies mee , wat afgestemd is op het gaan leven van prana, waarbij je alles mag eten dat het beste bij jou past. Een periode van sappen wordt afgeraden. Je krijgt hetzelfde dieet advies mee als die van na de retreat.

Waarom zijn de video’s in het engels?

De Pranic Online is voor diegene die niet naar de retreat of het weekend kunnen komen. Daar zitten dus ook mensen bij in het buitenland. Aangezien Engels toch een taal is die eigenlijk bijna iedereen spreekt, hebben we ervoor gekozen de video’s voor de Pranic Online in het Engels te doen. Ook al begrijp je misschien niet alles wat Brahman Menor zegt of lijkt het alsof je dan teveel moet nadenken, toch komt de intentie ervan binnen. En hoe vaker je de video’s ook beluistert, hoe makkelijker het binnen laten van de woorden ook wordt.

Meld je aan voor Pranic Online

Aanmelden

Staat jouw vraag en/of antwoord er niet tussen?

Stuur ons dan een e-mail naar info@brahmanmenor.com

Brahman Menor recensies en ervaringen

Agenda

Interesse in een van onze evenementen of retaites? Samen maken we onze wereld gezonder en mooier.
We zien jou er graag bij!

Leven van Prana online communities

Een meerwaarde en aanrader is om je aan te sluiten bij de communities van gelijkgestemden. Inmiddels zijn er al duizenden mensen aanwezig en
ook jij bent van harte welkom!

Brahman Menor's nieuwste boek. NU met gratis 5-daagse Inner Essence direct in je mail.
NIEUW!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.