Pranic terugkomdag

Brahman Menor

Verbinden en doorgroeien met gelijkgestemden

Ervaringen Delen, verdiepen en verbinden met de community

Ik nodig je op deze dag uit om te verbinden met de prana community en je prana proces te verdiepen.

Video afspelen

Over de prana terugkom dagOur tribe!

Samenkomen en verbinden met de pranic community

en je prana leefstijl verder verdiepen

Het belang van de Prana dag

Het kan zijn dat je nog wat worstelingen ervaart op je Pranic transformatie pad. Dat het loslaten van eten en drinken minder makkelijk is dan je dacht of dat je toch nog teveel emoties of gedachtes ervaart die het moeilijker maken om niet met eten of drinken bezig te zijn. Om daar meer focus op te leggen en oplossingen voor te bieden organiseren we de prana terugkom dag.

We gaan de redenen blootleggen en loslaten, zodat het steeds makkelijker wordt om te stoppen met eten en drinken.

Het kan ook zo zijn dat je merkt dat je blijft hangen op bijvoorbeeld 3 tot 5 prana dagen en dat het je nog niet lukt om daar doorheen te gaan.
Naast het verbinden en contact maken met anderen gaan we op de Pranic Dag juist hiermee aan de slag.
Dit doen we door het doen van bepaalde oefeningen. Met deze oefeningen gaan we je Pranic Proces weer versterken en verdiepen en focus jij je op datgene waar jij tegen aan loopt.

We zien je graag weer terug!

Begin hier als je:

Je pranic familie & vrienden

Samenkomen

Wanneer we de pranic transformatie gedaan hebben of we hebben interesse in Pranic Living…. zijn we, vooralsnog, vaak één van de weinige in onze omgeving……We kunnen soms zelfs de enige in het gezin zijn waarbij de rest van je familie bewust (of onbewust) met eten bezig is en jij bezig bent met je pranic pad en pranic proces.

Elkaar bijstaan en steunen

We kunnen ons daardoor wel eens alleen voelen en de behoefte hebben verbinding te maken met anderen die de Pranic Transformatie gedaan hebben. 

Wij begrijpen elkaar

Je vrienden/vriendinnen hoeven het ook bijvoorbeeld niet helemaal te snappen en vinden het misschien nog niet makkelijk om met je op pad te gaan zonder “gezellig een drankje” oid.

Samen lachen & huilen

Het is zo fijn om verhalen uit te wisselen, ervaringen te delen, de ups en downs te delen en te horen hoe het met anderen gaat. Samen te lachen over de gezamenlijke valkuilen, samen te huilen over wat je geleerd hebt over jezelf en welke persoonlijke overwinningen je behaald hebt…..

Ontdek nieuwe informatie en ontmoet nieuwe gelijkgestemde mensen uit onze pranic living tribe!

Voor wie is deze dag?

Voor wie is deze dag?

Al jaren geef ik Pranic processen waardoor er vele mensen zijn die in verschillende fases van dit proces zitten. De één heeft zijn eigen pad al gevonden terwijl andere nog worstelt nog met het loskomen van eten en drinken.

Het kan zeer ondersteunend zijn om te verbinden met deelnemers die hun eigen Pranic pad gevonden hebben. Het helpt jou in je vertrouwen dat het echt mogelijk is en je hoort vele verhalen over ” hoe andere deelnemers met hun transformatie omgegaan zijn”.

Dit is juist een dag voor iedereen die de Pranic Essence Retreat of het Pranic Activatie Weekend gedaan hebben.

Heb je interesse in Pranic Living en wil je eerst eens voelen en horen wat het met je kan doen, organiseren we kennismakingsdagen waar je kennis kan maken met Menor en het pranic proces. Menor zal je daar alles uitleggen over het proces en zullen al je vragen gesteld kunnen worden.

Heb je nu een pranic/breatharian of sungazing proces gedaan en werkt het nog niet zoals je gehoopt had adviseren wij je om naar het Pranic Activatie weekendte komen.

brahman menor geeft les op leven van prana pranic living evenement

Kom je ook naar een van de Prana dagen?

Nu €99 €85,-

Ontmoet nieuwe mensen en leer van elkaar op deze mooie dag.

Ben jij erbij?!

SATNAM BRAHMAN MENOR

Pranic Terugkomdag

van €99 voor €85

Bedankt voor jouw interesse in de Pranic (samenkomst/terugkom) dag. Met alle liefde beantwoord ik de vragen die je nu nog hebt via info@brahmanmenor.com

Vraag & antwoord

Omdat er hoofdzakelijk twee type retreats  zijn en een online variant, hebben we per type retreat een veelgestelde vragen sectie voor je toegevoegd. Vind antwoord op alle vragen via onderstaande knoppen.

Pranic Activatie Weekend

Pranic Essence Retreat

Pranic Essence Online

Brahman Menor recensies en ervaringen

Agenda

Interesse in een van onze evenementen of retaites? Samen maken we onze wereld gezonder en mooier.
We zien jou er graag bij!

Leven van Prana online communities

Een meerwaarde en aanrader is om je aan te sluiten bij de communities van gelijkgestemden. Inmiddels zijn er al duizenden mensen aanwezig en
ook jij bent van harte welkom!

Brahman Menor's nieuwste boek
NIEUW!