PRANIC DAG

Samen komen met gelijkgestemden, info over Pranic Living of je Pranic Proces weer een “boost” geven.

DE PRANIC TRANSFORMATIE

Wanneer we de pranic transformatie gedaan hebben of we hebben interesse in Pranic Living…. zijn we, vooralsnog, vaak één van de weinige in onze omgeving……We kunnen soms zelfs de enige in het gezin zijn waarbij de rest van je familie bewust (of onbewust) met eten bezig is en jij bezig bent met je pranic pad en pranic proces. 

Je vrienden/vriendinnen hoeven het ook bijvoorbeeld niet helemaal te snappen en vinden het misschien nog niet makkelijk om met je op pad te gaan zonder “gezellig een drankje” oid. 

Door de Pranic Transformatie verandert er ook heel veel in ons waardoor we meer stilte, meer rust, meer openheid ervaren en minder behoefte lijken te krijgen aan het tijdverdrijf wat we eerder als prettig ervoeren (of als prettig dachten te ervaren).

We kunnen ons daardoor wel eens alleen voelen en de behoefte hebben verbinding te maken met anderen die de Pranic Transformatie gedaan hebben. Of, als we interesse hebben in Pranic Living….de ervaringen van anderen te horen. 

Het is zo fijn om verhalen te wisselen, ervaringen te delen, de ups en downs te delen en te horen hoe het met anderen gaat. Samen te lachen over de gezamenlijke valkuilen, samen te huilen over wat je geleerd hebt over jezelf en welke persoonlijke overwinningen je behaald hebt…..

VERDIEPEN/VERSTERKEN VAN JE PRANIC TRANSFORMATIE

Het kan ook zo zijn dat je nog worstelingen ervaart op je Pranic Pad. Dat het loslaten van eten en drinken minder makkelijk lijkt te zijn dan gedacht/gehoopt. Of dat je toch nog teveel emoties ervaart waardoor het moeilijker valt het eten en drinken lost te laten. 

Het kan ook zo zijn dat je merkt dat je blijft hangen op bijvoorbeeld 5 tot 7 prana dagen en dat het je nog niet lukt om daar doorheen te gaan. 

Naast het verbinden en contact maken met anderen gaan we op de Pranic Dag ook hier mee aan de slag. 

Dit doen we door het doen van bepaalde oefeningen. Met deze oefeningen gaan we je Pranic Proces weer versterken, verdiepen en heractiveren en focus jij je op datgene waar jij tegen aan loopt.

VOOR WIE?

Maar…..je hoeft niet de Pranic transformatie gedaan te hebben om te komen. Als jij interesse hebt in Pranic Living, is deze dag ook zeker voor jou! Op deze dag kan je meer te weten komen over Pranic Living, kennismaken met Brahman Menor én mensen ontmoeten die de Pranic Retreat al gedaan hebben.

Dit is ook zeker een dag voor iedereen die de Pranic Essence Retreat of het Pranic Activatie Weekend gedaan heeft, maar ook voor diegene die een pranic transformatie of initatie bij iemand anders gedaan hebben. 

Iedereen die een pranic transformatie ondergaan heeft in welke vorm dan ook of bij wie dan ook is van harte welkom! 

Dit is een dag om samen te komen met mensen die het Pranic Pad bewandelen of daar interesse in hebben.

En….mocht je de Pranic transformatie gedaan hebben en iemand kennen die interesse heeft in Pranic Living, mag je deze persoon uiteraard altijd meenemen.

WAT GAAN WE DOEN 

N

Verbinden met anderen die de pranic transformatie gedaan hebben;

N

Ervaringen uitwisselen;

N

Andere Pranic mensen leren kennen;

N

Je Pranic Proces wilt verdiepen, versterken of heractiveren;

N

Jezelf een boost geven in je Pranic Proces….

KOM OOK NAAR DE PRANIC DAG. 

19 NOVEMBER 2023 (Postillion Hotel Dordrecht)

(starten om 09:30 en eindigen om 17u.)

PRANIC DAG 

van € 99

voor € 85

 √  1 x toegangsticket voor de Pranic Dag 

Verbinden met anderen die de Pranic Transformatie gedaan hebben

Je Pranic Proces een “boost” geven

Verdiepen in je Pranic Proces

PRAKTISCHE ZAKEN:

Meenemen: Lichte lunch, drinken (voor zover nodig uiteraard)

LET OP: Deze dag is exclusief de Pranic Transformatie. Deze ontvang je in de Pranic Essence Retreat of het Pranic Activatie Weekend.

SCHRIJF JE IN OP DE NIEUWSBRIEF

Schrijf je in met je email adres. Je ontvangt nieuws en updates over evenementen.