Ademwerk inzettenom op celniveau te kunnen opschonen

Ademwerk wordt al duizenden jaren ingezet  in verschillende culturen en tradities om innerlijke rust, spirituele groei en genezing te realiseren. In dit artikel zullen we het begrip ademwerk uitleggen, waarbij we verwijzen naar dynamic breathing, trauma healing en onze retraites die inmiddels al duizenden mensen het levensveranderende effect van ademwerk hebben laten ervaren. Ontdek welke krachtige tool jijzelf al bezit en wat ademwerk voor jouw gezondheid kan betekenen.

Onderwerpen binnen het thema ademwerk:

traumaverwerking, trauma release, dynamic breathing, opschonen op celniveau, prana, leefstijl, gezondheid, emotionele gezondheid, gedrag. spiritualiteit, ademwerk voor verdieping.

Ademwerk kort uitgelegd

Vandaag de dag  is ademwerk een holistische benadering van persoonlijke ontwikkeling en genezing die zich richt op de kracht van de ademhaling. Door ademhaling in te zetten in combinatie met verschillende ademhalingstechnieken is het mogelijk om de emoties die gekoppeld zitten aan onze herinneringen die in ons lichaam zitten, te verzachten. Ademwerk wordt steeds meer erkend en ingezet als effectieve manier om de lading van trauma’s te verzachten, emoties te bevrijden en de gezondheid te ondersteunen.

Een belangrijk aspect van ademwerk is de lading van trauma’s te verzachten. Trauma’s kunnen zich diep in ons lichaam nestelen. Deze trauma’s kunnen onze fysieke en emotionele gezondheid beïnvloeden. Ademwerk biedt een veilige ruimte om de lading die deze trauma’s met zich meebrengt, los te laten.

Dynamic breathwork en trauma release ademwerk

Omdat ademwerk een relatief breed begrip is gaan we direct de diepte in op dynamic breathwork en trauma release ademwerk. Wist jij dat jouw ademhaling als geneesmiddel kan worden ingezet? Ook wij zetten met onze organisatie ademwerk in om trauma’s en zware emoties bij mensen te verzachten.

We maken gebruik van dynamic breathing technieken en trauma release breathwork, zodat we in korte tijd tot de kern kunnen komen. De emotionele ladingen van trauma’s komen los, waardoor men in diepere lagen van het bewustzijn kan komen. Ademwerk kan ook fysieke impact hebben.

“Ademwerk heeft een levensveranderende impact op de gezondheid. Daarom is dat een essentieel onderdeel in al het werk wat ik doe ” – Brahman Menor

Ademwerk retraites zijn enorm effectief

In retraites van 2 of 5 dagen ondersteunen we het transformatieproces van mensen door een combinatie in te zetten van specifieke ademhalingstechnieken, professionele begeleiding en een speciale (veilige) setting. Een voordeel van het bijwonen van retraites is de groep van gelijkgestemde mensen. Ondanks dat je jouw eigen proces ondergaat ben je niet alleen.

Waarom ademwerk in een groep zo effectief is

Met speciale ademtechnieken adem je door allerlei emotionele lagen heen, zonder deze te onderzoeken. Juist het ademen zonder te onderzoeken waar je emoties vandaan komen, maakt het zo krachtig. Door dit in een groep te doen word je automatisch meegenomen met de energie van de groep waardoor je niets anders kan dan steeds verder en verder de emotionele lagen in jezelf af te pellen.

Waarom is dynamic breathwork / dynamisch ademwerk nodig?

Door deze vorm van ademwerk in te zetten kunnen we positieve veranderingen teweegbrengen in het lichaam en kunnen blokkades die in het lichaam zijn opgeslagen worden losgemaakt (trauma release). Tijdens ademsessies kunnen opgekropte emoties en spanningen naar de oppervlakte komen.

Dit kan soms overweldigend zijn, maar het is een essentieel onderdeel van het genezingsproces. Door bewust te ademen en de adem naar de plekken van spanning te sturen, kunnen we deze oude wonden helen en ons bevrijden van de emotionele lading die ze met zich meebrengen. Het is een diepgaand proces van emotionele bevrijding en heling. Wij begeleiden je graag op jouw pad van zelfontwikkeling, waarbij prana jou nog verder kan helpen.

Zelfontwikkeling en dynamisch breathwork geven nieuwe inzichten en helpen bij trauma release¸¸

Ademwerk combineren met prana

Prana is de essentie van bewustzijn…van alles. Door diep en bewust te ademen kan je veel emotionele lading opruimen en meer innerlijke ruimte creëren. Hierdoor ruim je meer en meer emotionele ladingen op waardoor er meer ruimte ontstaat voor jouw innerlijke wijsheid en intuïtie. Door een leven van prana te combineren met ademwerk, maak je dit proces alleen maar diepgaander en de transformatie dieper en krachtiger. 

Overige vormen van ademwerk

In de wereld van ademwerk zijn er talloze benaderingen en stromingen, variërend van de dynamische ademhalingstechnieken tot de meer meditatieve en langzame benaderingen. Elke benadering heeft zijn eigen voordelen en kan worden aangepast aan de behoeften en voorkeuren van het individu.

Het is belangrijk op te merken dat ademwerk niet bedoeld is als vervanging voor medische behandelingen of therapieën. Het is eerder een aanvullende benadering die kan helpen bij het bevorderen van genezing en persoonlijke groei.

Vraag & antwoord

Omdat er hoofdzakelijk twee type retreats  zijn en een online variant, hebben we per type retreat een veelgestelde vragen sectie voor je toegevoegd. Vind antwoord op alle vragen via onderstaande knoppen.

Pranic Activatie Weekend

Pranic Essence Retreat

Pranic Online

Brahman Menor recensies en ervaringen

Agenda

Interesse in een van onze evenementen of retaites? Samen maken we onze wereld gezonder en mooier.
We zien jou er graag bij!

Leven van Prana online communities

Een meerwaarde en aanrader is om je aan te sluiten bij de communities van gelijkgestemden. Inmiddels zijn er al duizenden mensen aanwezig en
ook jij bent van harte welkom!

Brahman Menor's nieuwste boek. NU met gratis 5-daagse Inner Essence direct in je mail.
NIEUW!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.