Spirituele verdieping 

Velen van ons zoeken naar (spirituele) verdieping om meer openheid, verzachting, verbinding en verdieping te ervaren. We volgen hiervoor trainingen en leren onszelf allerlei vaardigheden aan. Deze vaardigheden helpen je laag voor laag om je dieper te openen. 

Maar je dient deze vaardigheden wel eigen te maken en daarmee te trainen. 

Maar weet dat er een directe route is naar een veel diepere ervaring en verbinding zonder dat je er iets voor hoeft te doen. Sterker nog …. hoe minder je doet hoe dieper je gaat……..

Tijdens de Pranic Essence Retreat werk je aan het oplossen van alle filters die veroorzaakt zijn door diverse omstandigheden, zoals trauma’s, sterke mind, concepten, effecten van voeding en drinken, enz….

Deze filters staan ons vaak (on)bewust in de weg naar een diepere en intensere ervaring van onszelf, de ander en het leven. 

We gaan je cellen deconditioneren waardoor de fundering oplost van alles wat je denkt te weten. Hierdoor vallen je filters weg. Je geconditioneerde gedrag lost langzaam op en kan je meer en meer in de flow van de creatie energie van de Bron leven. Deze reeds door vele als succesvol ervaren methode is zeer eenvoudig maar super krachtig. 

Als je dan ook nog het eten uit je lichaam haalt, wordt je lichaam veel rustiger en vooral stiller van binnen. Deze rust en stilte zorgt ervoor dat al je spirituele, emotionele en fysieke kanalen veel beter waarneembaar zijn. De mist die ertussen zit, je filters, lost langzaam meer en meer op en je waarnemend vermogen kan daardoor veel beter tot zijn/haar recht komen.

Daarnaast is het zo dat door de combinatie van alle oefeningen je steeds dieper in je eigen essentie zakt en meer en meer uit je hoofd naar je “Zijn” gaat. Hierdoor weet je meer waar het leven werkelijk over gaat. De opgebouwde kennis wil je dan ook steeds meer loslaten en het verlangen om meer in het “niet” weten te zakken wordt groter en groter; de plek waar alle kennis aanwezig is binnen jou.

Heel veel mensen die de Pranic Essence Retreat gedaan hebben, zijn enorm geopend en wisten heel snel wat ze allemaal wilden loslaten, omarmen en gaan doen. Het leven ontvouwde zich in alle eenvoud en alles wat ze altijd wilde ervaren kwam voorbij. Hun leven is nooit meer hetzelfde gebleven.

MENOR…. Ik dacht ik ik diep in meditatie was als ik mediteerde tot ik stopte met eten en drinken… toen loste alles op en was de stilte..ABSOLUUT…

SCHRIJF JE IN OP DE NIEUWSBRIEF

Schrijf je in met je emailadres Je zal nieuws en updates over evenementen ontvangen.