Sponsoring

Mooie mensen en mooie idealen

Het bedrijf Brahman Menor zet zich graag in voor mooie mensen met mooie idealen, verlangens en wensen. Hieronder een overzicht van wie en wat wij ondersteunen.  

Goede doelen steunen

Er is zoveel leed in de wereld dat er eigenlijk altijd een structureel geld, – tijd, en kracht tekort is…..het liefste zouden we met z’n allen iedereen willen helpen en al het leed uit de wereld helpen…..maar…..dat is helaas, om allerlei redenen niet mogelijk. 

Gelukkig doen we echter met z’n allen wat we kunnen en allemaal op onze eigen manier. 

En zo ook wij. Door het werk wat wij doen, komen wij in contact met veel mooie mensen en sommige van hen zetten zich belangeloos in voor anderen. Deze mooie mensen komen we tegen op de retreats of op andere evenementen en daar raken we mee aan de praat en voelen we ons gegrepen door de intentie, de liefde en de passie die we zien bij hen. 

En wat is dan mooier om hen financieel te kunnen helpen om hun dromen waar te maken van het ondersteunen en het beter en mooier maken van het leven van anderen. 

Op deze pagina zetten we kort uiteen wie we financieel helpen en als jij daar de roeping ook toe voelt, weet hen te vinden voor een donatie in welke vorm dan ook. 

Q4L – Quality for Life foundation

Quality for Life wil op duurzame wijze verbeteringen aanbrengen van de levenskwaliteit van de kansarme mensen in de afgelegen dorpen in India. Quality For Life Foundation staat voor gelijke rechten en kansen voor iedereen. Zij gaan voor een wereld waarin iedereen leeft in overvloed, waarbij gezondheid, educatie en veiligheid voorop staan.

Deze stichting is opgezet door Lelita Bindraban die, 150 jaar en 3 generaties later terugkeert naar India om daar de kansarmen een beter leven te geven. Lelita hebben we leren kennen op de Pranic Essence Retreat en ze heeft ons hart verwarmt met haar vrolijkheid, haar lach, haar passie en vooral haar liefde voor alles en iedereen om haar heen. 

Steun de Q4L website

Met liefde en dankbaarheid steunen wij haar in haar missie.

Vraag & antwoord

Omdat er hoofdzakelijk twee type retreats  zijn en een online variant, hebben we per type retreat een veelgestelde vragen sectie voor je toegevoegd. Vind antwoord op alle vragen via onderstaande knoppen.

Pranic Activatie Weekend

Pranic Essence Retreat

Pranic Essence Online

Brahman Menor recensies en ervaringen

Agenda

Interesse in een van onze evenementen of retaites? Samen maken we onze wereld gezonder en mooier.
We zien jou er graag bij!

Leven van Prana online communities

Een meerwaarde en aanrader is om je aan te sluiten bij de communities van gelijkgestemden. Inmiddels zijn er al duizenden mensen aanwezig en
ook jij bent van harte welkom!

Brahman Menor's nieuwste boek
NIEUW!