Team

Azuria – General Manager

Mijn naam is Azuria en ik ben en werk al vele jaren met plezier samen met Brahman Menor. Ik stuur het team aan, regel alles achter de schermen, assisteer op de retreats, regel de nazorg voor de deelnemers en zorg er eigenlijk voor dat alles geregeld is zodat hij zich helemaal kan focussen op de connectie met de mensen en het geven van zijn activiteiten.

Sinds onze aller eerste ontmoeting heb ik samen met hem niet alleen een prachtig pad bewandeld van het opzetten van het bedrijf Brahman Menor maar ook mijn pad wat betreft het in de ogen kijken van mijn eigen stukken.

Door Menor werd alles blootgelegd en wist hij me in rap tempo te helpen alles aan te gaan. Hierdoor is, naast mijn psychologie opleiding, een prachtige coaching ontstaan bestaande uit een flow vanuit het Enneagram, het Human Design en de Human Pincode die ik vanuit mijn eigen ervaring, kennis, inzichten en flow mag delen met mensen.

Ik voel me gedragen en gezegend met wat ik mag doen in dit leven.

Azuria Shanti

  

Positive People: Marketingbureau & ondernemers assistenten

Nick en het team van marketing bureau Positive People heeft de websiteteksten, SEO, vormgeving en een deel van de online marketing onder handen genomen. Dit heeft geresulteerd in een gloed nieuwe en snellere website die ook nog eens makkelijker te beheren is.

Marketing Bureau Zeeland (Goes) - Positive People

Het is een pretje om samen te werken met Menor en Azuria. Niet alleen vanwege hun persoonlijkheid, maar ook door de missie en visie die we delen. We voelen ons vereerd om deze missie en visie te mogen ondersteunen door het marketing & communicatie deel van de organisatie Brahman Menor te ondersteunen!
-Nick Huiszoon

Overige teams

We werken samen met diverse teams die ons ondersteunen met de Website, SEO, social media, enz.

Met veel passie voor Pranic Living helpen ze ons deze boodschap te verspreiden.

Met veel dank voor wat zij voor ons doen kan ik hun zeker aanraden om ook uw bedrijf te supporten.

Team Brahman Menor

Vraag & antwoord

Omdat er hoofdzakelijk twee type retreats  zijn en een online variant, hebben we per type retreat een veelgestelde vragen sectie voor je toegevoegd. Vind antwoord op alle vragen via onderstaande knoppen.

Pranic Activatie Weekend

Pranic Essence Retreat

Pranic Essence Online

Brahman Menor recensies en ervaringen

Agenda

Interesse in een van onze evenementen of retaites? Samen maken we onze wereld gezonder en mooier.
We zien jou er graag bij!

Leven van Prana online communities

Een meerwaarde en aanrader is om je aan te sluiten bij de communities van gelijkgestemden. Inmiddels zijn er al duizenden mensen aanwezig en
ook jij bent van harte welkom!

Brahman Menor's nieuwste boek
NIEUW!