Azuria – General Manager

Mijn naam is Azuria en ik ben en werk al vele jaren met plezier samen met Brahman Menor. Ik stuur het team aan, regel alles achter de schermen, assisteer op de retreats, regel de nazorg voor de deelnemers en zorg er eigenlijk voor dat alles geregeld is zodat hij zich helemaal kan focussen op de connectie met de mensen en het geven van zijn activiteiten.

Sinds onze aller eerste ontmoeting heb ik samen met hem niet alleen een prachtig pad bewandeld van het opzetten van het bedrijf Brahman Menor maar ook mijn pad wat betreft het in de ogen kijken van mijn eigen stukken. 

Door Menor werd alles blootgelegd en wist hij me in rap tempo te helpen alles aan te gaan. Hierdoor is, naast mijn psychologie opleinding, een prachtige coaching ontstaan die ik vanuit mijn eigen ervaring, kennis, inzichten en flow mag delen met mensen. 

Ik voel me gedragen en gezegend met wat ik mag doen in dit leven.

Azuria Shanti

www.azuriashanti.com

Arthur – Website Development

Ik ben Arthur van Kleeff, ik woon samen in Middelharnis met mijn vriendin Saskia en hond Pepper. 

Als zelfstandig ondernemer, met mijn bedrijf Art Communicatie, realiseer ik websites en verzorg ik (als de klant dit wenst) het onderhoud en de tussentijdse aanpassingen.

Ik doe dit met veel plezier en haal voldoening uit mijn werk door goed te luisteren naar de klant en samen een mooi resultaat neer te zetten, nl. een website die precies aansluit bij de wensen van de klant!

Voor het team van Brahman Menor heb ik de website mogen realiseren en werken we nog altijd nauw samen zodat de website altijd up-to-date blijft. Het is fijn om met deze fijne mensen te mogen samenwerken, teamwork makes the dream work!

Ben jij ook op zoek naar een webdesigner met wie je samen kunt werken aan een website die goed past bij jou en jouw bedrijf?

Neem dan een kijkje op mijn website

www.art-communicatie.nl

Johanneke – Online Business Manager

Ik ben Johanneke en werk als technisch online business manager sinds september 2022 samen met Brahman om alles wat er met techniek te maken heeft op rolletjes te laten lopen. Als je het Pranic Essence Retreat boekt, naar het Pranic Activatie Weekend komt, of een ebook bestelt, dan komt de informatie lekker snel in je mailbox terecht door de systemen die ik aan de achterkant heb ingericht. En, mocht er onverhoopt een keertje iets mis gaan, dan ben ik degene die dat oplost. Ik hoop nog heel lang onderdeel uit te maken van het team van Brahman.

Johanneke von Eije

www.bureauletgo.com

SCHRIJF JE IN OP DE NIEUWSBRIEF

Schrijf je in met je email adres. Je zal nieuws en updates over evenementen ontvangen.