Vrijheid in je leven 

Vrijheid is altijd een beladen woord omdat we eigenlijk altijd naar op zoek zijn. 

Maar wat is nu werkelijk vrijheid en waarom ervaren we dat we niet echt vrij zijn?

Hier kan ik wel een boek over schrijven maar eigenlijk is het heel simpel en zal ik het hier kort en bondig beschrijven.

Vrijheid wordt bepaald door je onthechting met het verleden…

Alles wat je in het verleden hebt meegemaakt, positief en negatief, bepaalt hoe jij je gedraagt in het Hier en Nu. Elke gedachte begint bij een trigger, wat een herinnering uit je verleden is, waarop een emotie ontstaat en waar de mind weer op reageert met een verhaal en uiteindelijk kom je in actie.

Dus: 

  1. Alle ervaringen en herinneringen worden opgeslagen in ons lichaam en vormt een trigger;
  2. In ons dagelijks leven hebben we weer nieuwe ervaringen die een bepaalde trigger (herinnering) raken (oftewel; we raken getriggerd);
  3. Deze trigger roept een bepaalde emotie op;
  4. Op deze emotie onststaat een verhaal in ons hoofd (die stem die altijd wat te zeggen heeft);
  5. Op basis hiervan reageren we (of juist niet). 

Wat we doen, zeggen en laten wordt dus bepaald door al deze triggers die in ons geheugen van ons lichaam zit (en dat is het water in onze cellen)

Zolang dat zo is, reageert het lichaam altijd op deze manier en bepaalt dus je gedrag, ook al denken we dat we dit onder controle hebben.

Ik hoor heel vaak “ik snap het wel” of “ik heb dit onder controle” maar vraag jezelf eens werkelijk af wie hier antwoord geeft? De ander herkent vaker jouw gedrag dan jijzelf omdat we het lastig vinden om in de spiegel te kijken en eerlijk te zijn naar onszelf. 

Maar…… er is een manier om dit op een natuurlijk manier te veranderen…….

Tijdens de Pranic Essence Retreat en het Pranic Activatie Weekend wordt er gewerkt aan het leeg maken van je cellen (deconditioneren van je water) wat we koppelen aan je celdeling. Deze activatie (die je volledig zelf doet) zorgt ervoor dat op een natuurlijke manier je verleden, inclusief de emotionele lading die eraan hangt, uit je cellen stroomt. Het gevolg is dat de mind geen voedingsbodem meer heeft en gedrag op een natuurlijke manier gereset wordt.

Alles in je omgeving kan en zal veranderen omdat je niet meer vanuit angst, je triggers en emotie leeft. Alles wat niet meer past en wat je vanuit angst vast bleef houden, laat je nu veel makkelijker los.

Vele mensen die de Pranic Essence Retreat of het Pranic Activatie Weekend gedaan hebben, ervaren een natuurlijke verandering die ze volledig omarmen en merken dat ze keuzes maken zonder angst maar door werkelijk te… VOELEN … of dit is wat ik werkelijk wil?

 MENOR :…..Vrijheid is voor mij de natuurlijk flow of life…

SCHRIJF JE IN OP DE NIEUWSBRIEF

Schrijf je in met je emailadres Je zal nieuws en updates over evenementen ontvangen.